2777
2789
عنوان

قضیه دوست پسرم(2)

588 بازدید | 14 پست

سلااام 

چطورین؟ 

یوقتا شده حس کنین مثلا قبلا با یکی ت رابطه بودین ولی چقد اشتباه کردین و الکی عمرتونو هدر دادین؟ 

واقعااا قضیه ما هم همین بود. 

بیاین بگین 

ممنوننن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم از شروع یسری روابط مث سگگگگگ پشیمونم

ولی انگار تا تجربه نکنی آدما رو نمیشناسی

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور

اره یسال و نیم لانگ دیستنس الکی الکی نه دوستش داشتم نه هیچی فقط بخاطر یه حس حسادتی ک ب رل قبلیش داشتم انگار مونده بودم و عادت کاش اصلا همچین غلطی نمیکردم طرف فامیلمونه

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

نه نشده 

حتی قبلا یک نامزد رسمی داشتم که به بدترین حالت ممکن از هم جدا شدیم 

ولی پشیمون نیستم نمیدونم شاید من سالم نیستم😅

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
چجور فقط ی هفته

نمی‌دونم 

ولی خب تو همون یک هفته یه روزش خیلی خیلی خیلی حالم بد بود بعد نشستم با خودم کنار اومدم دیدم این رابطه فقط داره بهم آسیب میزنه اگه یه درصد خودمو دوست دارم باید بیخیالش بشم پیش خودم گفتم دیگه چقدر تو میخوای درستش کنی تو میخوای از اول بسازی 

دیگه ارزشش رو نداشت 

همین قدر راحت با خودم کنار اومدم 

عزیزم باز با یه نفر تو رابطه باشی و فک کنی عمرتو هدر داد بهترهههه

من سه سال عاشق پسرخالم بودم بش پیام دادم اصن جواب نداد 

ولی منه کم‌عقل تو کل این س سال راجع بش خیال بافی کردم و......بدون اینک خبر داشته باشه

باز شماها عمرتونو پای ادمی ک وجود داشت هدر دادین من سر ادمی ک منو نمیخواست و همیچوقتم نمیخواد و اصلا وجود نداشت س سال زندگیمو باختم..

لطفا نگین چقد خر بودی چون خودمم میدونم...

توی روابطم واقعا زجر کشیدم....

آدمای فوق اشتباه با وابستگی های احمقانه 

بلاخره آدمی که پر آرامش بود پیدا کردم و باهاش ازدواج کردم اگه ب عقب برگردم هیچوقت یسری حماقتا رو تکرار نمیکنم هیچوقت رو رابطه ای که برام عذاب آوره بخاطر وابستگی بیخود پافشاری نمیکنم

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور