2777
2789

بسلامتی عزیزم

من هیچوقت دهانه رحمم باز نشد موقع زایمان سزارین شدم

ولی ۴سانت بستری میکنن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید‌‌ منم‌‌ ‌ی سوال‌‌ داشتم‌‌ تو‌‌ زایمان‌‌ طبیعی‌‌ جفتو‌‌ در‌‌‌ میارن‌‌؟؟چجوری‌‌ درمیارن‌‌‌؟

بله عزیزم همراه با بچه بیرون میارن

من امروز ۳ سانت بود گفت هنوز تا دردی نشی نمیخواد بستری بشی

خوب ورزش کن عزیز دلم که دردات بیاد

پیاده روی کن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بله عزیزم همراه با بچه بیرون میارن

آهان‌‌ 

منم‌‌ زایمانم‌‌ ۱۶اسفند‌‌ زده‌‌ طبیعی‌‌ ایشالا‌‌ بعد‌‌ زایمان‌‌ بیای‌‌ واسمون‌‌ تعریف‌‌ کنی‌‌ چجوریه‌‌ خیلی‌‌ استرس‌‌ دارم‌‌‌ ایشالا‌‌ صحیحو‌‌ سالم‌‌ نینیتو‌‌‌ بغل‌‌ بگیری‌‌‌😍❤️

اره خب همینم با ورزش و پیاده روی بوده.یکم هواها سرده وگرنه پیاده روی خیلی عالیه

اگه پله دارین بالا پایین برو

آهان‌‌  منم‌‌ زایمانم‌‌ ۱۶اسفند‌‌ زده‌‌ طبیعی‌‌ ایشالا‌‌ بعد‌‌ زایمان‌‌ بیای‌‌ واسمون‌‌ تعریف‌ ...

عزیزم من بچه سومم منتهی اونا رو بدون درد و با امپول فشار زایمان کردم

این یکی رو گفتم میزارم دردی بشم واسه همین سوال کردم

اصلا استرس نداشته باش،قرار نیس همه زایمان ها مثه هم باشه فقط توکلت به خدا باشه و دعا کن عاقبت بخیر بشین،بعدم موقع درد متوسل شو به حضرت فاطمه س خیلی عالی جواب میده.

سعی کن به موقش ورزش ها و پیاده روی بکنی که خیلی تاثیر دارن