2821
2789
عنوان

خیانت

376 بازدید | 19 پست

دیشب تو گوشی شوهرم چت های شوهرم رو با یه خانم غریبه دیدم احساس میکنم دیگه به آخر خط رسیده ام چون واقعا چیزی براش کم نزاشتم شما بودید بعد ۱۳ سال وفاداری بهش چیکار میکردین😔

کاربری دست دو نفره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه جایی دارم نه پشتوانه مالی

برو کار کن همه. جا کاره خیلی عذاب میکشی منم با یکی در حد نامزدیم ولی یبار سر گوشش جنبید دیگ دلم هی شور میزنه و حتی احتمالا جداشم اگ دلت میخواد تا اخر عمرت ارامش نداشته باشی ادامه بده

۲ تا دارم ۳۴

خب اگه پشتوانه مالی نداری، باید رو استقلالت کار کنی. یعنی به هنر با کاری یاد بگیری که بتونی روپای خودت بایستی. چون در این شرایط طلاق گرفتن درست نیست‌ البته نمیگم الان اصلا ناراحت نباس یا اینکه نباید هی محبتت رو بیشتر کنی هاااا. اگه وابسته ای باید با کار کردن رو خودت وابستگی عاطفیتو کمتر کنی. 

خداهرچی ادم خیانت کار و هرزه هست از رو زمین محو کنه منم ی بچه دارم شوهرم با دوست دختر سابقش بهم خیانت کرد کل خانواده روبهم ریخت میگف میخوام بگیرمش ابرو برام نزاشت بی همه چیز

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔