2777
2789
عنوان

تراز قلمچی🥲

3632 بازدید | 18 پست

من توی مدرسه معدلم بیست میشه نمیدونم چرا ازمون هارو خراب میدم

هفته قبل4000شدم این هفته4700 

بنظرتون خوبه!چیکار کنم چطور بخونم لطفا اگه تجربه دارید یا از اطرافیانتون میدونید راهنمایی کنید ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور بودم

کلا قلمچی فقط و فقط برنامش خوبه اصلا آزموناش استاندارد نیست

یک نمونه از روش سوالاش توی کنکور سال ما نیومد

فقط مهارت تست زنیه خودتو ببر بالا

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
تست هم میزنم اما نه خیلی

خب دیگه همینه نامنظم تست می زنی حداقل روزانه برای فیزیک و ریاضی ۲۰ تا تست شیمی ۲۵ تست زیست ۳۰ تا تست بزن 

با توجه به وضعیت درسی که داری کلا مشخصه مفاهیم اصلی و پایه رو یاد نگرفتی یه جایی رو نفهمیدی ولش نکن 

چون مدرسه با آزمون قلمچی فرق می‌کنه اونجا تشریحیه آزمون تستی

* شاید تست کم میزنی و تسلط کافی به دروس نداری 

* شاید آزمون دادن بلد نیستی کم آزمون دادی و مهارت آزمون دادن نداری هنوز 

*شاید وقت سر جلسه کم میاری 

* شاید استرس داری سر جلسه 

* شاید به مباحث کامل نرسیدی

*شاید اصلا با قلمچی راحت نیستی مثلا با گزینه دو اوکی تر باشی

قلمچی رو اگه بخوای تراز به پنج هزار تا پنج و هزار و پونصد برسه راحت میتونی با تستای کنکورای سالای قبل و سوالات قلمچی سالای قبل طی دو هفته بزنی از سایت لرنیتو یا منتها بگیری بزنی

و همین که ترازت هفتصد تا اومده بالا عالیه شاید کم باشه ولی مهم پیشرفتته

و توی آزمون تعداد غلطات زیاده یا نزده هات؟ 

حتما هم آزمون رو تحلیل کن 

اگه نمیدونی عیب کارت کجاست  قبل از اینکه پاسخنامه رو چک کنی دوباره برو سوالاتو پرینت بگیر و بدون تایم دوباره حلشون کن اگه تونستی حل کنی که پس مشکل مدیریت آزمون دادن داری اگه نه بازم نتونستی حل کن مشکل یادگیری داری 

اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨

چقدر كيفيتش بده، رياضي و زيستت از هم ترازهات كمتره، بايد هر دو رو بذاري توي برنامه روزانت، يعني هر دو رو هر روز بخوني 

بين ٧٥ دقيقه تا ٣ ساعت در روز براي زيست بايد وقت بزاري . 

اگه توي رياضي از پايه مشكل داري بايد كلاس بري يا دي وي دي اموزشي ببيني . 

تست هم میزنم اما نه خیلی

اصول کار تست زنی مداوم هست 

همکلاسی پسرم چند برابر پسرم درس میخوند ولی تست زنی رو بلد نبود ورودی سمپاد قبول نشد چون موقع آزمون زمان کم اورد سعی کن تست زمان دار بزنی اول برای هر سوال زمان بیشتری در نظر بگیر وهر بار سعی کن زمان برای پاسخگویی به سوالات روکمترکنی وسرعتت رو بالا ببری پاسخ نامه ها رو نگاه کن واونهایی که نادرست زدی رو یاد بگیر حتما