2777
2789

اینکه بهش پول داده بودی نمیدونم چه ربطی به موضوع داره اما مادرت میتونه به اون خانم بگه مزاحم نشو. و راه بهش نده.

یعنی چی که یکی زنگ بزنه بگه برای دخترت یه بسته دارم!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگ می‌خوام با دخترت حرف بزنم

بهش راه نده بلاکش کنه

تا وقتی شما جواب بدید اونم میتونه مزاحم بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من قبلا یچیزی گم کردم میگ شاید اونه دیده

خب چرا به مادرت زنگ زده مگه شماره مادرتو برای چیزی که گم کردی داده بودی؟

شایدم مادرت درست میگه، میتونی با گوشیش زنگ بزنی به طرف ببینی چی میگه. اگه مزاحم بود بلاک کنی

خب چرا به مادرت زنگ زده مگه شماره مادرتو برای چیزی که گم کردی داده بودی؟ شایدم مادرت درست میگه، میت ...

ن اصلا من شماره ندادم تازه شماره خودمو همون جا ک گم کردن بودم دادم ک دیدین زنگ برنن

ن اصلا من شماره ندادم تازه شماره خودمو همون جا ک گم کردن بودم دادم ک دیدین زنگ برنن

پس عزیزم به مادرت بگو شمارشو ندادی برای وسیله گمشده. دیگه جای حرف نمی مونه.

امیدوارم بخیر بگذره گلم برات آیة الکرسی میخونم 🌺