2777
2789
عنوان

خودکشی

1630 بازدید | 30 پست

میخوام برم پیش عزیز از دست رفتم...کاش کسی ازونور خبر داشت.... مدتیه حتی خوابشم نمیبینم اما قبلا خیلی خوب بود تقریبا هر شب خوابم میومد... حس میکنم دیگه ازین دنیا دل کنده و مشغول شده😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مطمئنی خودمشی کنی میری پیشش؟ اگر به اون دنیا اعتقاد داری بدون بعد خودکشی تازه عذابها شروع میشه 

به عزیز که فوت شده قران بخون. دعا بخون. احسان بده ... 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

مرگ عزیز خیلی خیلی سخته 

هرشب و روز از خدا میخام اگه قراره یکی از عزیزامو ازم بگیری اول خون منو بگیر اگه یه روز مامانم زنگ نزنه یا من زنگ نزنم که جویای احوال خونوادم بشم میمیرم 

جوری شدم که نمیتونم زندگی کنم دیگه خدا بهت صبر بده قربونت برم

اگر میخوای صحبت کن بگو چی شده.تاپیکای قبلیت عادی بوده انگار همه چی یهو به هم ریخته.

منم بعد پدرم گاهی به خودکشی فکر میکردم. اما دیدم اگر زنده بود و این کارو  میکردم چقد از دستم معذب میشد . چقد سرم داد میزد واسه این حماقت

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

مرگ عزیز خیلی خیلی سخته  هرشب و روز از خدا میخام اگه قراره یکی از عزیزامو ازم بگیری اول خون من ...

منم همیشه از خدا میخواستم عمرمو پخش کنه رو عمر عزیزام...اما عزیزترینمو گرفت...شوهرمو.....بخدا شبو روز ندارم    دلم میخواد خودش عمرمو تموم کنه اما اصلا اصلا نگام نمیکنه من واقعا ازین دنیا متنفرم

درسته زندگی بدون اون سخته نفس گیر اما تو باید بجای جفتتون زندگی کنی زیبایی ها رو ببینی همونطور که اون دوس داشت تو خوشبخت شی و ممکنه با خودتو کشتن فرصتشو پیدا نکنی بعد مرگ ببینیش و این مجازاتت باشه شاید دنیای بعد مرگ راحتی نباشع 

اگه تحمل کنی شاید ورق برگرده و دنیا خوبیشو بهت نشون بده 

تو میتونی بخاطر عزیزای باقی مونده یا خودت چون لایق بهترینایی 

و با وجود ناامیدی ها لایق خوشحالی هستی

غذا_فقط_ پیتزا بدون یه ا سابق ام عرضم به حضورتون که بنده طی یه ماه نبودن درسایت عوض شدم و بی رحم تر شدم و عکس پیتزا پروفایلم میذارم .
اگر میخوای صحبت کن بگو چی شده.تاپیکای قبلیت عادی بوده انگار همه چی یهو به هم ریخته. منم بعد پدرم گا ...

منو شوهرم هم کلاس بودیم بعد از چهار سال اومد خاستگاری و سال ۹۹ رفتیم خونه خودمون....در کل اونکه تو رابطه کوتاه میومد من بودم چون خیلی دوسش داشتم خداییش خیلی با مرام و معرفت بود همه میگفتن اینو...اما خب ی اخلاق بد داشت ک سخت میبخشید...خلاصه من سعیمو میکردم همیشه کوتاه بیام...اما مشکل من نبودم..مشکلش خونوادش بود از بچگی کلا حاله خوشی نداش هرچیم اصرار کردم پیش خونوادش زندگی نکنیم راضی نشد..رابطه با پدرش اصلا خوب نبود مادرشم خیلی لجباز بود...حرف زیاده فقط اینو میدونم دیگه نتونس تحمل کنه و رفت...

منو خیلی دوس داشت یه جور خاص... هیچوقت بدمو نخاست بجز رفتنش ک تنهام گذاشت

منو شوهرم هم کلاس بودیم بعد از چهار سال اومد خاستگاری و سال ۹۹ رفتیم خونه خودمون....در کل اونکه تو ر ...

بعضی خانواده ها بچشونو داغون میکنن.

اگر جلوش میخواستی خودکشی کنی چی کار میکرد؟ نجاتت میداد؟ناراحت میشد؟

یه لحظه فکر میکنم جلو بابام خودمو میکشتم چی میشد.چقد تو سر خودش میزد. الانم اگر این کارو کنیم انگار جلوی روشون کردیم.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

درسته زندگی بدون اون سخته نفس گیر اما تو باید بجای جفتتون زندگی کنی زیبایی ها رو ببینی همونطور که او ...

هر روز و هر شب به این فکر میکنم که یه راه پیدا کنم که بتونم کنار بیام...اما به هر چیزی نگا میکنم فقط اون تو ذهنمه...دارم به این میرسم که زندگی یه بازیه مسخره س...من هم نماز میخونم و هم خیراتو فاتحه و اینا... اما همینکه فکر میکنم میبینم حاضرم به جهنم برم وقتی دیگه ندارمش تا الانم فقط موندم ک براش خیرات کنم ک شاید بخشیده بشه

بعضی خانواده ها بچشونو داغون میکنن.  اگر جلوش میخواستی خودکشی کنی چی کار میکرد؟ نجاتت میداد ...

اون برام نوشت دلم میخاس تا لحظه آخر کنارم باشی اما نخاستم مرگمو ببینی.... من وقتی رسیدم بدنش سرد شده بود...‌ نمیدونم مجازات کدوم گناهم بود ک بدن سرد عشقم نصیبم شد خدا به سر هیچکی نیاره...ازون روز ی شب نیس چهره ش و دستای سردش یادم بره.... من حقم بوده؟ ک الان ب بقیه فک کنم

بعضی خانواده ها بچشونو داغون میکنن.  اگر جلوش میخواستی خودکشی کنی چی کار میکرد؟ نجاتت میداد ...

خدا لعنت کنه پدر و مادرشو...دقش دادن تا آخر عمرم نفرینشون میکنم..پدر پیش همسایه ها گفته از دست زنش خودشوکشته مادرشم ک همه وسایل خونمونو ضبط کرده