2777
2789
عنوان

دل شکستن💔

6391 بازدید | 19 پست

بچه ها تا حالا شده کسی ک بهتون بدی کرده خدا بذاره تو کاسش؟

یا کارمای کارشو ببینه؟

دوستان پارسال شب عاشورا یکی از اقوام بدجوری دل منو شکست.

انقدر ضربه روحی بدی خوردم ک پشت چراغ قرمز از ماشین پیاده شدم رفتم جلوی علم رو گرفتم محکم تکونش دادم و امام حسین رو قسم دادم ک حق منو بگیره، (خودم خیلی شخصیت مظلوم و آرومی دارم) و خیلیا ازم سواستفاده میکنن. از پارسال هرکی ک تو اون جمع بود تا منو میبینه میگه نفرین نکنیا اگ کردی پس بگیر تو خیلی دلت شکسته اگ نفرین کنی خدا اونارو بدجوری ب زمین میزنه. بعضیام میگن خواب دیدیم فلان بلا اومده سرشون ازشون بگذر،

ولی من نفرین نکردم فقط واگذار کردم،

خدایا مارو معرفتت خیلی حساب کردیم. دشمن شادمون نکن💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکارت کردن 

ب ناحق بهم حرفای بدی زدن 

و خوردم کردن. کاملا ب ناحق با حرفاشون قلبمو شکوندن. همه کسایی ک شاهد بودن حق رو ب من دادن.

خدایا مارو معرفتت خیلی حساب کردیم. دشمن شادمون نکن💓

اره طرفم تا موقعیت بالایی گرف منو گذاشت کنار 

بدجوووور نفرینش کرد با اشک و ناله 

چون من‌چننند سال با هزار مشکل پاش موندم 

بعدش به شدت تو‌کارش به مشکل خورد همش میگه تو نفرینم کردی،…

سلام دوست عزیز... همیشه همین بوده بعضی ازادما احساس میکنن آدمای مهربون خنگن ...فک میکنن چون یکی‌مظلومه و هیچی نمیگه میتونن هربلایی سرش بیارن غافل ازاینکه نمیدونن وقتی دل کسیو بشکنی که جزخداکسیونداره دیگه راه فراری ندارن.توبه خوب بودن ومهربون بودنت ادامه بده...🌹

آنچنان سوخته این خاک بلاکش که دگرانتظارمددی ازکرم باران نیست

من پارسال دو روز مونده به شهادت حضرت فاطمه بدجور قلبم شکست و داغون شدم 

فقط واگذارشون کردم به خدا و حضرت فاطمه گفتم من مادر ندارم بدجور شکستم خانوم تو برام مادری کن آرومم کن 

بعد دوهفته چنان بلایی سرشون اومده که خودشون اومدن معذرت خواهی ولی من اصلا آروم نشدم هنوزم که هنوزه اسمشون میاد حالم خراب میشه 

مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂

یه شخصی شوهرمو تو جمع خورد کرد چون شوهرم ورشکست شده بود بدهی زیاد داشتیم

حرفهایی بهش زد که جیگر منو شوهرم سوخت.بعد اون شب مدام پسرشو تو سرشوهر من میکوبید.که فلان جا کار میکنه با فلان حقوق😔دو ماه بعد پسرش از بهترین کارخونه بدون هیچ دلیلی اخراج شد و با وجود پارتی و پول و رشوه هم نتونست برشگردونه😔ولی شوهر من سرپا شد.ماشین خرید و کارشو تازگی شروع کرده خداروشکر خوبه.ولی پسر اون کارگره

من نفرین نکردم ولی از سوز دلم توکل کردم به خدا

اره طرفم تا موقعیت بالایی گرف منو گذاشت کنار  بدجوووور نفرینش کرد با اشک و ناله  چون من‌ ...

قششنگ خودشون میفهمن از کجا خوردن

منم طرف ک‌ پولمو خورد

ی داستانی براش پیش اومد بهم میگفت تو نفرین کردی

قششنگ خودشون میفهمن از کجا خوردن منم طرف ک‌ پولمو خورد ی داستانی براش پیش اومد بهم میگفت تو نفری ...

ببین نفرین هر کسی گیر نداره ولی وقتی حق به گردن طرف داشته باشی و یا حقت ضایع شده باشه بد میگیره … فک کن من سه سال عمرمو گذاشتم پاش هزاااار خاستگار رد کردم بعد تا موقعیت گرفت سر یه بحث کوچیک رفت و محل نداد … کلی نفرین کردم از خدا خواستمو صدقه دادم که با چشمام ضربه کاری تو زندگیش ببینم … به دوماه نکشید دیدم بدشم دیدم

ببین نفرین هر کسی گیر نداره ولی وقتی حق به گردن طرف داشته باشی و یا حقت ضایع شده باشه بد میگیره … فک ...

رااستش من تا قلبم میشکنه واگذار میکنم

ته دلم ، دلم نمیخواد اتفاق بدی برا طرف بیوفته

ولی نمیتونم هم براحتی ازش بگذرم

یه مدت درگیرش میمونم تا با خودم کنار بیام