2777
2789
عنوان

این درد زایمانه؟ ؟؟؟؟؟

36 بازدید | 51 پست
سلام خانوما از صبح تا حالا شکمم منقبض میشه و دوروزه احساس فشار و سنگینی شدیدی روی دهانه واژنم احساس میکنم صبح که انقباض هام چند ساعت یکبار بود و عصر شد یک ساعت یکبار و بعدش نیم ساعت بعد یک ربع هم ده مین الان احساس درد زیر شکم و فشار و سنگینی روی لگن دارم وقتی شکمم منقبض میشه انگار نفسم به زور بالا میاد اما درد برام قابل تحمل کمرم هم خفیف درد میکنه رفتم حمام با آب گرم ماساژ دادم اما انقباضم بر طرف نشد راستی 36 هفته و 6 روزم
.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ترشحی نداشتی عزیزم؟؟ هفتت پایینه هنوز برای درد زایمان ایشالا که نیست،ولی هر بار دردت میگیره ساعت بگیر اگه فاصله هاش منظم بود امکامش هست ولی برو بلوک زایمان قلب بچه و شرایط خودتو چک کنن بهتره
عزیزم نکران نباش،فعلا خیلی مونده،ولی آماده باش از لحاظ تمیزی اینا،خودت میدونی دیگه چی میگم،ساکتو آماده بذار دم دست،شورتتم مدام چک کن که کیسه آب پاره ه بدونی یا لک اینا رو متوجه شی
اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.