2777
2789
عنوان

پررو بودن بده؟

62 بازدید | 2 پست

سلام خوبین بچها اومدم درددل کنم از ضعیف بودن خودم اصن جرعت انجام هیچکارییییی ندارم یعنی اعتماد به نفسش ندارم شاید ریشه تو بچگیم داره چون هرچی میگفنم یا هرکاری میکردم پرم میچیدن مثلا میومدم نظر بدم میگفتن اخی بچه که دخالت نمیکنه یا تو بچه ای دحالت نکن حالا بگذریم الان که ۲۰ سالمه هم جرعت هیچکاری ندارممم مثلا همسایمون داشت داد و بیداد میکرد سر دوییدن بچها من لال شده بودم جرعت نداشتم داد بزنم بگم یچیزی بهش یا مثلا با یکی مشکل دارم‌ نگا بهم‌میکنه از ترس میلرزم درحالی که حق با منه ولی چطوری اونا جرعتش دارن پرروعن ؟ واقعا نمیدونم حالم از خودم بهم میخوره میام داد بزنم گریم میگیره همه چی خراب میشه

اینکه ی نفر از حق خودش دفاع کنه پرو بودن نیس بلکه ی کار خیلی طبیعیه

ولی اینکه از حقت دفاع نکنی اینکه طبیعی نیس

من به ادمایی میگم پرو ک پاشونو از گلیم خودشون درازتر میکنن و شعور ندارن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان