2777
2789

من بچم ٣ ماهشه

اينجا نوشته بچه هاي ٣ ماهه ٥ بار در روز شير بخورند ١٨٠ ميل

من نميدونم هربار بهش١٨٠ ميل بدم يا اين ١٨٠ ميل را تو كل روز بهش بدم مثلا هربار ي مقدار بهش بدم ك تا اخر شب بشه ١٨٠،ميل

كمكم كنيد

تو رو به جدت منو لایک نکن

عزیزم به اعداد رو قوطی توجه نکنید 

هر وقت بچه گرسنه شد هر مقدار که خواست بهش بدید تا سیر بشه

برای دفعه بعد دستتون میاد با چند میل سیر میشه همون مقدار درست کنید 

حرف دکتر دخترم بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به اعداد رو قوطی توجه نکنید  هر وقت بچه گرسنه شد هر مقدار که خواست بهش بدید تا سیر بشه ...

اخه دكتر من گفته ٢ تا ٣ ساعت ٦٠ تا ٩٠ ميل بده ولي من پسرم زودتر از ٢ ساعت گشنش ميشه و ٦٠ تا هم براش كمه

ی چیز بگم‌ اصلا ب روی قوطی توجه نکن هدر میره شیر خشک. بستگی ب بچه داره. هردفعه تا عدد ۶۰ آب بریز د ...

منم همينمارو ميكنم هردوساعت٦٠ تا ميدم ولي چندروزيه خوابش كم شدده خيلي ميگم نكنه با ٦٠ تا سير نميشه

ببین به عادت و تغذیه و وزن بچه بستگی داره این حدودی هست ینی باید حدودا ۹۰۰ سی سی شیر بخوره حالا هر وقت گرسنه شد بهش بده مثلا هر دو و نیم تا سه ساعت ۹۰ سی سی بخوره

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
ببین به عادت و تغذیه و وزن بچه بستگی داره این حدودی هست ینی باید حدودا ۹۰۰ سی سی شیر بخوره حالا هر و ...

٩٠ تا را يكبار بهش دادم بالا اورد خيلي اما مال خيلي وقت پيش بود حالت باز بايد امتحان كنم

به اعداد توجه نکن

پسر من خیلی بیشتر گرسنه میشه مثلا هر دو ساعت ۹۰ سی سی می خواد نمیشه بهش نداد که

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
منم همينمارو ميكنم هردوساعت٦٠ تا ميدم ولي چندروزيه خوابش كم شدده خيلي ميگم نكنه با ٦٠ تا سير نميشه

عیبار نداره ۹۰ تا بده.

اصلا ب حرف من  و دکتر و قوطی نیست.

بحث گشنگی بچس بده بهش.

یا هر ۱ ساعت و تیم ۶۰ تا بده.یا هر دوساعت ۹۰تا

ببین به عادت و تغذیه و وزن بچه بستگی داره این حدودی هست ینی باید حدودا ۹۰۰ سی سی شیر بخوره حالا هر و ...

اول بلد نبود هر يك ساعت ٦٠ تا ميدادم وزنس رفت بالا دكتر دعوان كرد😅 خالا هر دوساعت٦٠ تا اما چندروزيه بدخواب شده ميگم نكنه سير نميشه با ٦٠ تا

به اعداد توجه نکن پسر من خیلی بیشتر گرسنه میشه مثلا هر دو ساعت ۹۰ سی سی می خواد نمیشه بهش نداد که

چاق نشد؟ اخه دكتر من گفت كم بهش بده چون بچه من وزن تولدشم زياد بود