2789

عالیه

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره اصولی یاد بگیریش حداقل سه یا شش ماه وقت بزاری واسش عالیه. البته حتمن ضرر می کنی، ولی وقتی سودت ...

عزیزم تو خودت یاد گرفتی ؟ و اینکه به سود مستمر رسیدی؟ 

از آموزشای کدوم استاد استفاده کردی؟ 

من خیلی دو دلم همه میگن ضرره 😕

واقعا؟ شما خودتون تو فارکسید ؟

کمو بیش... 

اگه بلد باشی در کل سود میکنی

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...
کمو بیش...  اگه بلد باشی در کل سود میکنی

ببخشید شما چقد طول کشید یاد بگیرید؟ 

من دوره آقای پور صمدی رو دارم که پرایس اکشن رو آموزش میدم نمیدونم خوبه یا نه 

میشه بی زحمت یکم راهنمایی کنید ممنونم

ببخشید شما چقد طول کشید یاد بگیرید؟  من دوره آقای پور صمدی رو دارم که پرایس اکشن رو آموزش میدم ...

یک ماه تا ۴۰ روز میتونی کندل ها و الگوها روندها و استفاده از ابزارها رو یاد بگیری.

ولی خب بعدش مرتب باید کار کنی باید اونقدر کار کنی ک با نگاه کردن به چارت و بدون کشیدن خط روند ناحیه مقاومت و حمایت تشخیص بدی ...

هرجی بیشتر کار کنی میبینی هنوز جا داره چیزای جدید تر یاد بگیری...

اگه میخوای هزینه کنی برا اموزش  و اصولی یاد بگیری درخواست بده پیشنهاد خوب برات دارم

عزیزم تو خودت یاد گرفتی ؟ و اینکه به سود مستمر رسیدی؟  از آموزشای کدوم استاد استفاده کردی؟&nbs ...

زیادی از ملت نظر نخواه، کلن مردم جز اینکه گند بزنن تو تصمیمای بقیه کاری نمی کنن   

من سه سال پیش دوره مستر تریدر رو گرفتم، پیج اینستاشو سرچ کن با همین اسم. حدود 15 تومن هزینه دورش بود. من مستمر نخوندم (چون شغل اصلیم چیز دیگس) ولی دوستم که با من دوره رو گرفت خوند و بعد پنج شش ماه شروع به کار کرد، میگه اگه وقت بزاره (نه 24 ساعته) مثلن روزی پنج شش ساعت می تونه ماهی هزار دلارو در بیاره، ولی خوب مثلن یادمه یه بار یهویی 500 دلار ضرر کرد، دیگه این سود و ضرر در کنار همه. ولی اگه بری منابع مختلفو پیدا کنی (اینستا و یوتیوب پره) و واقعن یادش بگیری، عالیه.

زیادی از ملت نظر نخواه، کلن مردم جز اینکه گند بزنن تو تصمیمای بقیه کاری نمی کنن     من س ...

چقدر طول میکشه یاد گرفت

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
چقدر طول میکشه یاد گرفت

ببین یادگیریش تا ابده، فکر کن یه چیزی مثل پزشکی که همیشه باید اپدیت باشن، ولی شما شاید یک یا دو ماهه هم بتونی واقعن درک کنی که روند بازار چجوره، کجا وارد بشی کجا معامله رو ببندی که حد ضررت نخوره یا ضرر کمتر کنی. ولی اینکه فکر کنی یه دوره شیش ماهه بری و تمام، نه اینطور نیست. چون در کل یه بازار لایو هست و هر لحظه یه حرکت جدید می بینی. 

زیادی از ملت نظر نخواه، کلن مردم جز اینکه گند بزنن تو تصمیمای بقیه کاری نمی کنن     من س ...

عزیزم مرسی بابت توضیحاتتون 

تمرین زیاد کردین شما ؟

شما سبک معامله‌گریتون پرایس اکشن هستش؟

عزیزم مرسی بابت توضیحاتتون  تمرین زیاد کردین شما ؟ شما سبک معامله‌گریتون پرایس اکشن هستش؟

پرایس اکشن رو خیلی از استادای فارکس دارن کار میکنن، به نظرم برو پرایس اکشن لنز بگز رو یاد بگیر، خیلی خوبه.