2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل

82 بازدید | 9 پست

بچه ها امروز میخواستیم بریم خونه مادرشوهرم ،پسرم مشقاشو ننوشته بود ،شوهرم گفت چون ننوشته بمونه خونه تنها ،از طرفیم اگه بریم ،ساعت یازده دوازده شب برمیگردیم ،منم اومدم پادرمیونی کنم ،گفتم بخاطر من بذار بیاد ،گفت نه و اصلا و باید کاراشو میکرد و خلاصه آخرش بحثمون شد و گفت اصلا منم نمیرم اما حالیت میکنم و تو بهانه اوردی که نریم خونه مادرمو و این داستانا 

واقعا یه وقتایی فکر میکنم بعد سیزده چهارده سال زندگی این بحثا و این حرفا عمق خوب نبودن رابطه رو مسرسونه و انقدرررر دل سرد میشم که دلم میخواد همین الان همه چی تموم شه 

احتمالا بحث اصلی چیز دیگه ای هست و همسرتون از چیزی دلخوری دارن و اینطوری ابراز میکنن،نگران نباشین،برای یادگرفتن سواد رابطه فقط کافیه چندین جلسه دوتایی باهم برین پیش یه مشاور خونواده درست و حسابی مشکلتونو بگین،بعد جلسه اول خودشم کم کم راضی میشه

احتمالا بحث اصلی چیز دیگه ای هست و همسرتون از چیزی دلخوری دارن و اینطوری ابراز میکنن،نگران نباشین،بر ...

همش سادیسم اینو داره که من دلم نمیخواد برم اونجا یا نمیخوام شوهرم بره اونجا ،مشاوره رفتیم ولی فکر میکنم اصلا این دغدغه ها خیلی واقعا چرته برای سن رابطه ما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش سادیسم اینو داره که من دلم نمیخواد برم اونجا یا نمیخوام شوهرم بره اونجا ،مشاوره رفتیم ولی فکر می ...

خودتم سعی کن حدو رعایت کنی،همسر منم گیر میداد ولی وقتی دید من به یه اندازه هم خونه مادرم هم مادرشوهرم میرم قانع شد

خودتم سعی کن حدو رعایت کنی،همسر منم گیر میداد ولی وقتی دید من به یه اندازه هم خونه مادرم هم مادرشوهر ...

ببین من با اینکه خونه مامانم نزدیکه هفته ای یه بار میرم ،خونه مادرشوهرمم یه بار ،اصلا نمیفهمم چرا اینجوری کرد 

تکلیف بچه یعنی انقدر مهمه که به من چرت و پرت بگه ؟

ببین من با اینکه خونه مامانم نزدیکه هفته ای یه بار میرم ،خونه مادرشوهرمم یه بار ،اصلا نمیفهمم چرا ای ...

مردا هم یه موقعایی گیرای الکی میدن بخاطر تغییرات هورمونیشونه که هر چند ماه یبار دارن،زیاد سخت نگیر

ببین درست کردن این واسه من کاری نداره ،پانچاشم دارم  استفادش چیه ؟ کمربنده ؟

بعله. این همه جا از ۶۰هزار تومن تا ۳۰۰تومن هست. ولی تمیز نیستن.

و برا اینکه سایت اشتباه نشه. روی کش دوتا دکمه می‌زنن پشت کمر و ضایع هست بنظرم.

دور دوزی تمیز. چرم خوب نه دون دونی و و سایز بندی مختلف(اینا معمولا چند تا سایز کشی هم باشند برداشتن دکمه زدن پشتش رو کش تا از پشت بسته شده . و جلو و پانج نما هست.)

عکاسی حتتتتتتما با مدل خانوم