2777
2789

شوهرم مرد بدی نیست،ی بچه هم داریم ولی رمز گوشیشو بهم نمیده،خوشش نمیاد به گوشیش دست بزنم.خیلی پیام بازی داره که تا منو میبینه گوشیشو خاموش میکنه،احتمال خیانت داره؟؟؟

اره. من خانومم.   اره خیانته.  

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله احتمالش هست,و ممکنه بگه ما مردا با هم حرفای نامربوط و بی ادبی زیاد میزنیم نمیخام تو بخونی,,,ولی ...

خیلی عصبیه و قبلآ بهش گفتم چرا ازم قایم میکنی،گفته با دوستام حرف میزنم،میترسم دعوا راه بندازه😔😔واقعآ از یسری کاراش خسته شدم،کاش شرایط جدا شدن داشتم.

صد در صد  پلیس نیست بگیم پلیس مخفیه عضو اطلاعات کشور هم نیست البته شاید باخونواده ش رازی دارن

آره ی چندباری که خیلی مشکوک شده بودم و تلفنی یواشکی حرف میزد بعدش فهمیدم با باباش بحثش شده و ی بار هم خواهرش میخواست جدا بشه و حسابی در گیر بودن،

بعد که فهمیدم ناراحت شدم چرا بهش شک کردم

خب به نظر من هیچ دلیلی نداره رمز گوشیشو از شما مخفی کنه. نمیخوام نگرانتون کنم اما بالاخره آدم باید حقیقتو بپذیره. رفتار شوهر شما مشکوکه. هیچ دلیلی برای این مخفی کاری وجود نداره. 

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
من خانوم هستم نمیخوام ناراحتت کنم ولی صد درصد با خانوم چت میکنه که اینطور حواسش به گوشیشه دقیقا همی ...

جدیدآ همش میگا میخوام کار جدید راه بندازم،گاهی شک میکنم شاید با ی خانمی آشنا شده و میخواد باهاش شریک بشه

خیلی عصبیه و قبلآ بهش گفتم چرا ازم قایم میکنی،گفته با دوستام حرف میزنم،میترسم دعوا راه بندازه😔😔واق ...

ببین عزیزم جدا شدن اخرین راه هستش,, ولی ببین چطوری میتونی باهاش دوست باشی,,والا تا اونحا که من میدونم کلا اقایون اهل زیاد چت کردن نیست مگه توو گروه  باشه با کلی ادم مدام چت کنه,,,رو هیچ چیزی گارانتی نیست

آره ی چندباری که خیلی مشکوک شده بودم و تلفنی یواشکی حرف میزد بعدش فهمیدم با باباش بحثش شده و ی بار ه ...

پس همینه بعضی نمیخواد خانمشون متوجه بشه مثلا سرزنش بشن واینا

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄