2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداکنه ترمیمم مثل اولیه دردداره

من اولش دردنداشتم اصلا ترمیم کمی دردداشتم یه بدی هم من دارم چشمام انقدراشک میریخت که حدنداشت بیچاره هرچی کارمیکرداشکام امون نمیدادن 

گاهی انسانم آرزوست
من فقط بالا روزده بودم که الان پاک شده دوباره میخوام برم بزنم کلا محوشده بعددوسال 

خیلی طبیعیه و خوبه

سبز نشد به مرور؟

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
خیلی طبیعیه و خوبه سبز نشد به مرور؟

نه اصلا اینم بگم من جایی که رفته بودم موادش خیلی خوب بود ولی بعضیا رودیدم که جاشون سبزشده واسه من نشد چون تاکیدداشتم موادخوب بکارببره نمونه کاراشوازنزدیک دیدم بعدچندسال بعدرفتم پیششون که برام انجام داد

گاهی انسانم آرزوست
ازپایین نگاداره اینجوری میریزه زیرشم رنگ نداره

اشکال نداره منم قبل ترمیم اینجورشدم باهاش تماس گرفتم گفت نگران نباش واسه ترمیم که رفتم درست شد من چشمام خیلی اشک میومداصلا نمیذاشت کارشوانجام بده خودشم گفت اگه بعضی جاهانگرفت بزارواسه ترمیم که اومدی درستشون میکنم 

گاهی انسانم آرزوست