relax_dokht مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2267 عنوان شیوا و معین 1891 بازدید | 27 پست کسی میدونه شیوا چندسالشه دقیقا؟چقدر باهم اختلاق سنی دارند؟چندساله عقد کردند؟البته میدونم الان سر خونه زندگیشونوولی عاشق این دوتام...کلی حس خوب میگیرم ازشون...حتی ایده های جالبی تا حالا یاد گرفتم هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞 1401/11/07 | 09:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلاته_خوش_تیپ عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 845 معین خواننده؟؟؟ گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
hiilaa عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 کی هستن؟؟ 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206771 کی هست اصلا وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
relax_dokht مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2267 معین خواننده؟؟؟ بلاگرا رو میگم هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
relax_dokht مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2267 کی هستن؟ بلاگرن هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
یه_آدم_معمولیم عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 2091 ۲۴سالشونهشیوا چند ماه بزرگ تره حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅
relax_dokht مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2267 کی هست اصلا بلاگر دو تا عشق خیلی خوبن هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
hiilaa عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2752 بلاگرا رو دنبال نمیکنم 🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206771 بلاگر دو تا عشق خیلی خوبن اها وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
شکلاته_خوش_تیپ عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 845 بلاگرا رو میگم والا من یه معین میشناسم اونم خوانندست 🥰بلاگرا رو هم نه میشناسم نه دنبال میکنم گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
relax_dokht مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2267 ۲۴سالشونه شیوا چند ماه بزرگ تره عه جدی نمیدونی سال تولدشونو و اینک کی عقد کردن من پیجشو ندارم فن پیجش رو دارم هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
relax_dokht مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2267 والا من یه معین میشناسم اونم خوانندست 🥰 بلاگرا رو هم نه میشناسم نه دنبال میکنم اوکی عزیزم هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞