2777
2789
عنوان

خدایا خسته شدم😭

568 بازدید | 11 پست

جفت بچه هام چن روزه مریضن دیشب هردوشون تب داشتن هرچی دارو دادم شیاف گذاشتم پاشویه کردم دستمال خیس گذاشتم پیشونیشون ی درجه هم تبشون کم نشد

ی پام بالای سراولی بود ی پام  پیش دومی

مامان بیچارمم خودش سرماخورده ک بیادکمکم

هرچی همسرموصدازدم ک بیدار ش کمکم کنه انگار ن انگارفقط بلده عین خرس بخابه😑

چن شبه من درست وحسابی نخابیدم

الان نشستم واس تنهایی خودم کلی گریه کردم😭😭😭😭😭

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گریه نکن عزیزم.قوی باش سختههههه ها میدونم.منم عین توام  ولی جلو بچهات گریه نکن. اونا مادر قو ...

چیکار کنم پس😭😭😭😭😭

ب خدا دیگه بریدم

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

پاشو ببرشون دکتر شاید آب بدنشون کم شده که تبشون پایین نمیاد لا اقل یه سرم بهشون بزنن

دیروز عصردکتربردیم وسرم زده

بعداین خرس گنده پانمیشه ی کمک ب من بکنه

چطوری میخاد پا ش ک ببردمون دکتر

از مردایی ک فکر میکنن بچه مال زنه فقط حالم ب هم میخوره من اگه شوهرمو صدا کنم پا نشه ساختمونو رو سرش خراب میکنه مگه خونش رانیه ک بخوابه من و بچه ها زجر بکشیم حتی اگه کاری نتونه بکنه نباید بخوابه

از مردایی ک فکر میکنن بچه مال زنه فقط حالم ب هم میخوره من اگه شوهرمو صدا کنم پا نشه ساختمونو رو سرش ...

نمیدونم چی بگم این خرس گنده وقتی بیدار باشه همه کار واس آدم میکنه حتی بچه رو هم دسشویی  میبره خودش ولی امان ازاینکه خاب باشه ینی خابش چنان سنگینه باترکیدن بمب هم بیدارنمیشه هرچی داد زدم هرچی بهش لگدزدم بیدارنشد ک نشد

حالم از خودم ب هم خورد

دیروز عصردکتربردیم وسرم زده بعداین خرس گنده پانمیشه ی کمک ب من بکنه چطوری میخاد پا ش ک ببردمون دکت ...

می‌بره ناراحت نباش شاید خوابش دست خودش نیست من بچه هامون خودم بردم دکتر چون شوهرم همیشه سفر هست یکی از بچه هام هم که یازده ماهشه توی بغلم بود آلن خودم مریض شدم کسی نیست ببرتم دکتر جرعت هم ندارم با شوهرم وقتی میاد برم چون اهمیتی نمیده چقدر مریضم ودعوام می کنه دیروز آنقدر حالم بد بود که توی گوشهام صدای نبض میومد خودم به خودم رسیدگی می کردم و داروهای که به عقلم می رسید وغذا می پختن می خوردم سرظهر زنگ زده که آره امشب شب لیلة الرغائبه یعنی منظورش اینه که حلوا پختی برای بابام یانه؟ منم گفتم نه خبرنداشتم حالمو خوب نیست شروع کرده با اون حالم نیش زدن آنقدر دلم شکست از این حجم از نامردیش که سهم پدرشون با تف ولعنت فرستادم سهم مادرش هم آماده هست تا بعد خدا ازشون نگذره بچه تربیت نکردن گاو نفهم بیشعوراز خود راضی بزرگ کردن باورکن شوهرت آدم حسابیه

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
می‌بره ناراحت نباش شاید خوابش دست خودش نیست من بچه هامون خودم بردم دکتر چون شوهرم همیشه سفر هست یکی ...

خدا کمکت کنه شرایط تو خیلی سخته واقعا

ن همسرمن بیچاره بیدار باشه تو کل روز خیلی ب من کمک میکنه ولی وقتی خابش میبره انگاراصلا عوض میشه یکی بخاد بیدارش کنه چنان عربده میکشه اصلا نمیتونه از خابش بگذره متاسفانه