2777
2789
عنوان

کسی مثل من بوده؟؟

845 بازدید | 69 پست

بچه ها من شش ماهه پریود نشدم و سابقه ی اینشکلی رو خیلی وقته دارم و تنبلی تخمدان هم دارم رفتم دکتر بهم چهارتا آمپول پروژسترون داد که زدم ولی الان دو هفته گذشته و با وجود اینکه دل درد پریودی و درد تخمدان ها یه مقداری داشتم هنوز پریود نشدم خیلییییی نگرانم کسی مثل من بوده؟؟

نکنه یائسه شده باشم😣۳۲ سالمه و هنوز بچه ندارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۳۲ یائسه نمیشن که  چند ساله مناهلی؟ مجردی هم این مشکلم داشتی؟

الان شش ساله 

اره از وقتی یادم میاد اینجوری بودم

حتی زمان کنکورم تا چند روز بعد از کنکور پریود نشدم 

ایندفعه هم دکتر رفتم گفت پلیپ داری

۳۲ یائسه نمیشن که  چند ساله مناهلی؟ مجردی هم این مشکلم داشتی؟

چرا یائسگی زود رس ممکنه باشه ولی ایشون تنبلی دارن پریود نشدن طبیعیع

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤
الان شش ساله  اره از وقتی یادم میاد اینجوری بودم حتی زمان کنکورم تا چند روز بعد از کنکور پریو ...

از اول تا پریود نامظم داشتین باید فکر درمان میبودین اقدام کردین اون زمان برای درمان؟

الانم تا میتونی پیاده روی کن حتی اگر خسته ای وقت نداری روزی ۴۵ دقیقه 

اگر پریودت با دارو های دکترت منظم نشد دکترت رو حتما عوض کن 

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
الان شش ساله  اره از وقتی یادم میاد اینجوری بودم حتی زمان کنکورم تا چند روز بعد از کنکور پریو ...

ببین عزیزم یه دوستام دوران مجردی مثل شما بود وقتی ازدواج کرد بلافاصله بچه دار شد و پریوداش هم منظم شد تصمیم بچه نداری؟

از اول تا پریود نامظم داشتین باید فکر درمان میبودین اقدام کردین اون زمان برای درمان؟  الانم تا ...

بهترین دکتر تهران رو میرم دکتر مهدی زاده 

خیلی دکتر امتحان کردم

من از اول اینجوری بودم زمان کنکورم که مدت زیادی نشدم رفتم دکتر گفت کیست نداری و بعضی ها کلا نامنظمه پریودشون و تحت تاثیر استرسه ولی وقتی ازدواج کردم و دکتر رفتم (تو این مدت وزنم اضافه کرده بودم زیاد) بهم گفت تنبلی تخمدان داری 

ببین عزیزم یه دوستام دوران مجردی مثل شما بود وقتی ازدواج کرد بلافاصله بچه دار شد و پریوداش هم منظم ش ...

دوست دارم ولی اول باید پریود بشم بعد اقدام کنم

تا الان چند بار اقدام کردم که چون شش ماهه پریود نشدم جواب نداد

دکتر گفت اول پریودت باید منظم بشه