2777
2789
ببین این دعاها توسط اجنه کافر عملی میشن،اصلا سمتشون نرو.

خواهرشوهرم رفته سمتشون که ازدواج کنه 

میگه بختمو بسته بودن یارو گفته رو زندگی داداشتم تاثیر داره 😑😑 

ینی چیییی؟؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا حالا نرفتم و اصلا اعتقاد ندارم

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمی‌مونه ✌️😇🌞🌄
خواهرشوهرم رفته سمتشون که ازدواج کنه  میگه بختمو بسته بودن یارو گفته رو زندگی داداشتم تاثیر دا ...

يعني خودت كه ساده لوحي بايد بياي پول بدي به من . به داداشتم كه احتمالا اونم ساده س بگو بياد يه پولي هم از اون بگيرم . بعد جادوتون كنم يه مشكل ديگه هم براتون پيش بياد كه مجبور بشيد دوباره بياييد پيش خودم اون مشكلتونو حل كنم . 

يعني خودت كه ساده لوحي بايد بياي پول بدي به من . به داداشتم كه احتمالا اونم ساده س بگو بياد يه پولي ...

گل گفتی دقیقا حق

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
يعني خودت كه ساده لوحي بايد بياي پول بدي به من . به داداشتم كه احتمالا اونم ساده س بگو بياد يه پولي ...

اخه احمق نمیگه من الان حامله ام چرا باید بیاد یکاره اینارو به من بگه 

من و شوهرم اصلا مشکل نداریم اخه 

یه چیزایی اومده واسه من تعریف کرده خیلی میترسم 

دعا وجود داره اما اصلا خوب نیس همین دعاها راه ورود از ما بهترون باز میکنن تا خود خدا هست چرا دعانویس ...

منم همینو میگم 

مگه همه چی دست خدا نیست ؟ چجوری میشه یه نفر قدرتش از خدا بیشتر باشه اخه 

منم همینو میگم  مگه همه چی دست خدا نیست ؟ چجوری میشه یه نفر قدرتش از خدا بیشتر باشه اخه

قدرتش ک بیشتر نیس ولی دعاها ک 99 درصدش نیت بدی دست شیطون جن کافره ک خب اونا هم قدرت دارند 

حدیثم داریم از امام رضا که دعا وجود داره اما فقط واسه باطل کردنش حق اقدام دارین ،اما در مجموع خودمون میاریمشون تو زندگیمون ،یه چیز و درست کنیم مثلا صدتا موضوع دیگه رو قفل می‌کنه ،اما راستش تا خدا نخواد دعا رو زندگی تاثیر نمیذاره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من