2777
2789
عنوان

میگه حالش بده

479 بازدید | 32 پست

من ۲۱ اون ۲۶ بعداز ۲ سال بینمون فاصله افتاد ی گیری دادم بهش گفتم باید انجام بدی فلان چیزو انجام داد ولی(البته زیاده این گیر دادنا بینمون) یهو انگار خسته شده باشه چپ کرد بام

۱۰ روز نبودش بعد اومد گف ک حالم بد بود ببخشید عذرمیخوام همش دکترم فلانم و این حرفا گفتم شاید ی فرصت بدی بم (یسری مشکلاتم داره تو زندگیش ک منزوی شده فاز ..س ناله هم داره)

منم رو ندادم گفتم هرموقع از همه لحاظ اوکی شدی پ بده گف من گفتم فاصلمون بیشتر نشه تو اینو میگی باشه گفتم عروسک نیستم ک گف عروسک نیستی گفتم تاراحتم ارت روز بعدش گف چیکار کنم گفتم هیچی 

ی استوری نسبتا عاشقونه جهت کرم ریزی گذاشته بودم اومد پ داد گف باکسی اشنا شدی رفتی تو رابطه گفتم ن گفت اره گفتم میگم ن اگ واس استوریه میگی ک همنیجوری گذاشتم گف باشه 

حالا مبخام بش فرصت بدم ولی جوری نباسه انگار از خدام باشه اومده چ کنم چ بگم حس میکنم واقعا از لحاظ روحی داغونه دوسش دارم ولی:)

به احساس و حال اونطرف کاری ندارم ولی اگه دوستش داشتی ،زمانی که بهت میگفت حالم خوب نیست نمیگفتی برو وقتی اوکی شدی زنگ بزن 

اگه دوستش داشتی میکفتی چیکار کنم برات که خوب بشی 

من کنارتم تا باهم خوب بشی 

یا .....

تو حال خوبیا که همه دور و برتن 

این حال بدیاست که آدم های دورمون رو الک میکنه تا اون واقعیه پیدا بشه 

گاهی هم پیدا نمیشه

🌈🖤⛵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به احساس و حال اونطرف کاری ندارم ولی اگه دوستش داشتی ،زمانی که بهت میگفت حالم خوب نیست نمیگفتی برو و ...

بهشم گفتم ک میتونستی اینارو بهم بگی نه که اونجوری باهام رفتار کنی 

به احساس و حال اونطرف کاری ندارم ولی اگه دوستش داشتی ،زمانی که بهت میگفت حالم خوب نیست نمیگفتی برو و ...

من اوی همه لحظه ها کنارش بودم توی این ۲ سال بخاطر ی گیر من بهونه کرد رفت من هرشبم گریه بود ب پیامام ج نمیداد زنگ میزدم جواب نمیداد بد جواب میداد

بهشم گفتم ک میتونستی اینارو بهم بگی نه که اونجوری باهام رفتار کنی 

اینم حرفیه اما اگه واقعا حالش خوب نیست کمکش کن 

روانپزشک بفرستش 

کنارش باش 

به درد دلش گوش بده 

حواست بهش باشه 

و....

البته اگه واقعا دوستش داری و برات با ارزشه 

🌈🖤⛵
اینم حرفیه اما اگه واقعا حالش خوب نیست کمکش کن  روانپزشک بفرستش  کنارش باش  به درد ...

حالا فردا بنظرتون من پیام بدم بهش؟چی بگم

هنوزم نمیدونم بهونشه ک بره یا واقعا حالش بد بوده هنوز نمیدونم 

حالا فردا بنظرتون من پیام بدم بهش؟چی بگم هنوزم نمیدونم بهونشه ک بره یا واقعا حالش بد بوده هنوز نمید ...

تا مطمئن نشدی فکر اینو نکن که چیکار کنی و چی بگی 

فقط مطمئن باش که واقعا حالش بد بوده 

اگه واقعا حالش بد بود بهش روانپزشک رو پیشنهاد بده 

و اینکه به نظر من خیلی دنبالش نباش صبر کن ببین خودش چقدر برای برگشتت تلاش و جبران میکنه

🌈🖤⛵