2777
2789

میشه برای من بخونی؟

ما هیچ الهی همه تو.... لطفا برای شفای برادرم ورسیدن به عشقم برام دعا کنین ویه صلوات مهمونم کنین....❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم.....؛چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی.....❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم عجل لولیک الفرج💚 لطفا بین دعاهاتون برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین اسمش مریم🙏 اللهم اشف ...

💕اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُكَ.💕

اللهم عجل لولیک الفرج💚 لطفا بین دعاهاتون برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین اسمش مریم🙏 اللهم اشف ...

یارب الحسین بحق الحسین اشف کل مرضانا بحق محمد وآل محمد

دریایی ام و نیست باکم ازطوفان  دریاهمه عمرخوابش آشفته ست
من خوندمبراحاجتم  ینی به حاجتم رسیدم ولی بعدش به بدترین نحوووو حاجتم ازدستم پرید  من نمی ...

عزیزمم

حتما حکمتی داره که مابیخبریم.بحق این شب عزیز بهترینها برات اتفاق بیفته

چشم عزیزم.لطفا اسمتو بگو.ولی حتماخودت هم بامعنی بخون.ان شاالله حاجت رواباشی

اسمم زهراس خواهش میکنم از خدا بخوا که زودبه عشقم برسم از این همه استرس خلاص بشم دیگه داغون شدم بخدا شفای برادرمو بخوا آشتی مادرپدرمو ببخشیدعزیزم واقعا شرمندتم .

خودمم حتما میخونم ولی الان حال روحیم اصلا خوب نیست ایشالا که بتونم فردا بخونم تو با دل پاکت برام بخون مرسی بازم ببخشید

ما هیچ الهی همه تو.... لطفا برای شفای برادرم ورسیدن به عشقم برام دعا کنین ویه صلوات مهمونم کنین....❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم.....؛چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی.....❤

براشون ام یجیب خوندم گلم.ان شاالله بزودی حالشون عالی بشه

اسمم زهراس خواهش میکنم از خدا بخوا که زودبه عشقم برسم از این همه استرس خلاص بشم دیگه داغون شدم بخدا ...

چشم قربونت برم .اگه لایق باشم حتما.ان شاالله حاجت روا باشی و بیای تاپیک بزنی همه مون خوشحال بشیم عزیزم.فقط سعی کن ناامیدنشی هرگزناامید نشو چون خداوندازتمام مشکلات بزرگ ما بزرگتره.

چشم قربونت برم .اگه لایق باشم حتما.ان شاالله حاجت روا باشی و بیای تاپیک بزنی همه مون خوشحال بشیم عزی ...

چشم عزیزم مرسی 😘😘😘😘😘