2777
2789
عنوان

شب ادراری بچه ۵ساله

438 بازدید | 7 پست

کسی بچش این مشکلو داره ..؟؟پسر خواهرشوهرم اینطوریه  طفلی همش تو سرما و گرما باید بشوره و بسابه ..

کسی راه حلی داره .گفتم اگ کسی بدونه حداقل کمکی بشه بهش 

گرنگه دار من آن هست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد      

سردیش نمیشه؟ زنجبیل بهش بده تو چای.اگه اوکی شد پس از سردیه بیش از حده 

بعضیا دیدی میان اینجا باافتخار میگن‌ بچمونو زود از پوشک گرفتیم اذیتم نشدیم...اینا همه عوارض زود از پوشک گرفتنه نباید تا قبل ۲۵الی۲۷ماهگی بگیری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سردیش نمیشه؟ زنجبیل بهش بده تو چای.اگه اوکی شد پس از سردیه بیش از حده  بعضیا دیدی میان اینجا ب ...

خواهرشوهرم بهش گرمی ام میده دائم  .زیاد دیدم که چیزای گرم میده میخوره

منم این مشکلو دارم پسرم داره چهار رو تموم میکنه و وارد پنج میشه و شب اداری داره کلا تو خواب حیش میکنه چه روز چه شب جایی برم خوابش بیاد از ترسم نمیزارم بخوابه که جیش میکنه واقعا سخته، دیگه الان یه تشک درست کردم زیرش پلاستیک داره و پتوی خودشه،  نمیزارم به پتو و تشک های دیگه بخوابه

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
منم این مشکلو دارم پسرم داره چهار رو تموم میکنه و وارد پنج میشه و شب اداری داره کلا تو خواب حیش میکن ...

خب دکتر نبرید شما دلیلی داره؟؟

خب دکتر نبرید شما دلیلی داره؟؟

بردمش گفت فعلا طبیعیه تا اخرای پنج صبر کن خوب نشد اونموقع برو درمان 

مشکل دیگه نداشت از لحاظ کلیه و مثانه ، سونو کرد 

حتی گفت شب بیدارش نکن ببری دستشویی بزار بخوابه چون هورمون رشد دارن 

الان بعضی وقتا خودش بیدار میشه میره دستشویی ولی اکثر اوقات جیش میکنه 

منم دیگه براش تشک اینا درست کردم خونه کثیف نشه زیاد بهش سخت نمیگیرم که ناراحت شه یا بترسه 

انشاالله خوب بشن ولی در کل تو پسر بچه ها بیشتره این مشکل 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made