2777
2789
عنوان

هاله ی بی بی چک

174 بازدید | 24 پست

سلام من دوروز از موعدم میگذره امروز عصر بی بی چک زدم منفی بود گذاشتم روی روشویی الان رفتم دستشویی دیدم هاله افتاده مثبته یا کاذبه؟کسی بوده اینجوری باردارشده باشه؟شوهرمم دید گفت آره خط کمرنگ من فکر کردم توهم زدم هیچی علایم هم ندارم فقط دوروز عقب انداختم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظر من این مثبته اخه این تستا خیلی حساسن من تاحالا هزارتا مارک امتحان کردم وقتی خشکم میشن هیچ خطی ندارن

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
ب نظر من این مثبته اخه این تستا خیلی حساسن من تاحالا هزارتا مارک امتحان کردم وقتی خشکم میشن هیچ خطی ...

من خودم دوساله تو اقدامم اولین باره هاله میبینم ولی کاش یکی پیشم بود دلداریم میداد میترسم منفی باشه 

مثبته که بی بی اول من دقیقا اینجوری بودش دومی سه روز دیگه زدم پررنگ شد عکسشم هست تو تایپیکم

خدا کنه برامنم مثبت باشه فردام جمعه است باید تاشنبه صبرکنم بعد برم آزمایش