2777
2789
عنوان

خواهرشوهر😒

350 بازدید | 14 پست

یه اتفاقی افتاده که الان نزدیک چهار ماه هست باهم رابطه نداریم حالا قبل از تعریف این اتفاق شما ها بگید با خواهرشوهرهاتون روابطتون چجوری هست ؟منم اول یه کلیات بگم از روابط بعد بگید با این خانوم چه رفتاری داشته باشم واقعا!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من روابطم خوبه .. چون اینجا عریبم زیاد خودمو درگیر حرفاو رفتاراشدن نمیکنن تا پسرم بتون با بچه هاشون بازی کنه اجتماعی بشه ...

ولی خوب اونا الان دیشب خواهرشوهرم اسم ارچیزیو انگلیسی به پسرم میگه میگم نکن نگو تو روش دوزبانه با کارتون نباید بچه رو اگاه کرد بدتر لج میبره ... چرا جون خودش زورش میاد ۲۰۰ تومن بده واسه بچش سی دی بخره با این همه پولی که داره 

محترمانه و با رعایت حدفاصل رفت و آمد میکنیم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خواهرانه ایم کوچیکه ی زبون تندی دارع ولی جدیش زیادنمیگیرم

چرا همیشه کوچیک ها اینطورن خواهرشوهر کوچیکه منم تیکه میندازه

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

ما باهم خوبیم من یک جاری و یک خواهر شوهر دارم دوتاشون شکر خدا خوبن و کاری به کار هم نداریم در کل خانواده همسرم خیلی خوب هستند و من شاکر خدا بخاطر همچین خانواده ای انشاالله خدا همچین خانواده هارو زیاد کنه

من سه تا دارم ولی همسن مامانم هستن و من با بچه هاشون همسنم چون ازم خیلی بزرگترن همیشه باهاشون بااحترام رفتار میکنم 

حقیقت هیچ وقت نمیمیره حقیقت رو نمیشه کشت نه با گلوله نه با ساچمه نه با باتوم و نه با طناب دار 🕊

من ۷ ساله ازوداج کردم از اول فقط میامدن خونه ما یعنی من رو بعد از دو سال پاگشا کرد 

من خیلی دوسش داشتم هرجا میخواستم برم بهش میگفتم 

همیشه هم من دعوتشون میکردم تو این ۷ سال شاید من کلا ۳ بار رفتم اونجا هر بار هم بهترین غذاها رو براشون درست کردم و با عزت و احترام بوده رفتارم 

این خانوم کلا سرده من هی میرفتم سمتش چون واقعا دوسش داشتم 

مثلا بهش میگفتم بیا بریم باشگاه تو محل ما باشگاهش خیلی مجهزه میگفت حوصلم نمیاد بعد چند روز بعدش میفهمیدم با دوستش رفته همون باشگاه یا فقط ما رودعوت نمیکنه هرکی بیاد تهران خونه اون هاست