2777
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای این چیزا رو میخونم خوشحال میشم که مجردم و مردی تو زندگیم راه ندادم. خودشیفته هستن همشون

😂😂😂🤣🤣اره بابا خودشیفتگی توخونشونه ولی من همش میزنم توبرجکش میگم الی بلی اگه ازمردتعریف کنی هارمیشه خدایی خوشگلم هست قدبلند چشم عسلی جذابه ها ولی من اعتماد به نفسشوکشتم که منم منم نکنه

😂😂😂🤣🤣اره بابا خودشیفتگی توخونشونه ولی من همش میزنم توبرجکش میگم الی بلی اگه ازمردتعریف کنی هارم ...

خوب کاری کردی نذار خودشیفتگیش پا بگیره که دیگه ترمزش کشیده نمیشه 🤣🤣🤣

اونکه رفته خونه ننه اش بی رگ منم خونه تنهام اصلاخراومده خرم ازدنیامیره

وقتی برگشت نزار بیاد خونه مطمئن باش ننش نگهش نمیداره فوقش ۴ ماه بقیش رو چیکار میخواد بکنه

صلوات
اونکه رفته خونه ننه اش بی رگ منم خونه تنهام اصلاخراومده خرم ازدنیامیره

نه مال من خونست میره سرکار میاد با بچه ها بازی میکنه غذا میخوره ،کاری داشته باشم پیام میدم انجام میده جای بخام برم میبره اما قهریم

خوب کاری کردی نذار خودشیفتگیش پا بگیره که دیگه ترمزش کشیده نمیشه 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣اره بابا

بیچاره تامیخادسلفی بگیره ازخودش میگم خودشیفتگی ام حدی داره دیگه ازعکس گرفتن منصرف میشه یاقبلاعکس میزاشت پیجش ازبس گفتم کی بهت گفته خوشگلی دیگه نزاشت😂😂😂

وقتی برگشت نزار بیاد خونه مطمئن باش ننش نگهش نمیداره فوقش ۴ ماه بقیش رو چیکار میخواد بکنه

دفعه اولش نیس ک ده باربیشتراینکاروکرده .مجبورم بعدسهدماه راه میدم .میگه پس وسایلاتوجمع کن برو منم مجبوری میگم بیا عادت شده براش مادرشم ازخداشه ک ازمن جداشه جشنم میگیرن هرشب میرن مهمونی یا رستوارن وباغ بعدم عکس استوری میزاره حالاخونه مادرشوهرم ومغازه شوهرم سه چهارتوخونه ازخونه مابالاتره میخوادثابت کنه ک بدون توراحتترم خوش میگذره 

🤣🤣🤣اره بابا بیچاره تامیخادسلفی بگیره ازخودش میگم خودشیفتگی ام حدی داره دیگه ازعکس گرفتن منصرف می ...

اره نذار پا بگیره یا عکسهای خوشگل از خودش پخش کنه یه دخترایی میان تو اینستا، خودم داداش دارم بهم نشون داده انقدر مزاحم و آویزونن ببینن یه مردی یه ذره قیافه داره  ولش نمیکنن.