2777
2789
عنوان

خواستگار

225 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها این هفته دوتا خواستگار داشتم که دوتاشون منو ناراحت کردن اصلا باورم نمیشه اتفاقی که افتاده فقط ازتون میخوام امشب منو یاد کنین تو دعاهاتون خیلی حالم بده دلم شکست تازه وقتی مادر پسره اون حرفا رو زد الان فقط میخوام امشب دیگه خدا صدامو بشنوه😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو خواستگاری سنتی متاسفانه متاسفانه به وفوور از این چیزا هست .یه وقت فکر نکنی مشکل از توئه برا همه هست .واقعا مزخرفه مزخرف من خودم این مدل بود خاستگاریام .یه روزی دختر داشتم خواستگار سنتی عمرا راه میدادم

جدیدشون نگیر خواهر. طرف اومده یعنی پسره نه قیافه داره نه تحصیلات نه عرضه بعد مامانه جوری رفتار میکنه ...

چی بگم والله عجیبه رفتارشون پسره 30 سالشه بعد اومدن گیر دادن به آبجی کوچیکم که 15 سالشه خجالت هم نمیکشن منو پسره تو اتاق نشستیم داریم صحبت میکنیم صدای مادره رو میشنوم میگه کوچیکه رو بدین😒

عزیزم تو خواستگاری سنتی متاسفانه متاسفانه به وفوور از این چیزا هست .یه وقت فکر نکنی مشکل از توئه برا ...

اوفف ای کاش بشه غیر سنتی ازدواج کنم یه لحظه منتظر نمیموندم آدمای عجق وجق بیان

چی بگم والله عجیبه رفتارشون پسره 30 سالشه بعد اومدن گیر دادن به آبجی کوچیکم که 15 سالشه خجالت هم نمی ...

عزیزم این اتفاق برای منم افتاد تازه من با خواهرم دوسال اختلاف داریم. خوش اشتها تشریف دارن. منم اون موقع ناراحت شدم ولی اصولا نفهم آن چکار میشه کرد. 

عزیزم این اتفاق برای منم افتاد تازه من با خواهرم دوسال اختلاف داریم. خوش اشتها تشریف دارن. منم اون م ...

خیلی رفتار زشتیه ای کاش همچین آدمایی با این سطح از شعور وجود نداشتن اصلا واقعا امشب دلمو شکستن