2777
2789
عنوان

بیشعوری

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 20 پست
میگم اینا ب این رفتارشون عادت کردند  بابام اینا کلافه شدن  یه شب خونه بابام بودم ساعت ۷ ص ...

واقعا یه سری آدمها دیگه بیشعوری هم رد کردن نمیدونم چه جوری روشون میشه آخه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ب نظرم غیر مستقیم بهش بگو 

یکی از دوستام برام تعریف کرده یه همسایه دارند که از نون خوردن بگیر تا لباس و ظرف میان قرض میگیرن، این دوستم هم بنده خدا کلافه شده آخه تو این گرونی آدم برسه زندگی خودش رو جمع کنه هنر کرده 

بعدم چیزی که میبره سریع برو بگیر ازش بگو لازمش دارم 

مثلا یک بار که جمع فامیل نشستین بحث این چیزا رو پیش بکشید، بعد شما بگو خیلی بدم میاد لباس از کسی بگی ...

هزار بار گفتم ولی اصلا براش مهم نیست بعد اندامش مدل گلابیه به زور لباسمو تنش میکنه میگه ماهم وزنیم فک نکنی لاغری

ب نظرم غیر مستقیم بهش بگو  یکی از دوستام برام تعریف کرده یه همسایه دارند که از نون خوردن بگیر ...

نمیدونی چقد پر روه آخه این چیزها براش مهم نیست اون روز اومد سوزن قرض گرفت بعد چند روز لباس همسرم پاره شده بود میخواستم بدوزم همسرم گفت برو بگیر ازش بعد رفتم گفتم سوزن رو لازم دارم میشه بهم بدی برگشت گفت اومدی واسه یه سوزن بهم داد گفت برام بیاریش منم لباس و دوختم گفتم لازمش دارین گفت اره ازم گرفت دیگه پس نداد