2777
2789

الان یکماهه اشتهام کم شده زیاد نمی‌خورم. ک بگم بخاطر پرخوری اینجوری میشم 

دارم میمیرم فقط 

آخر شب ها انگار یچیزی سر معدمو گرفته تنگی نفس میگیرم سنگین میشم پهلو به پهلو نمیتونم بشم شکمم سنگین میشه نفخ میکنم وحشتناک 

حس میکنم هیچی تو شکمم نیست حس میکنم هرچی در طول روز خوردم سر معدم موندن  و دارن خفم میکنن جلوی راه معدم و تنفسم انگار گرفته شده 😭😭😭😭😭😭😭

ای خدا چیکار کنم خیلی دارم اذیت میشم 

ب بدبختی شبا باید بخوابم 

فقطم شبا اینجوری میشم روزا خوبم 

ماه های آخر من اینجوری بودم

سعی کن خوراکی های هاضم زیاد بخوری

مثل سالاد

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثریت مثل تو میشن

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️

بارداری پسرم زبر و زرنگ بودم

الان تنبل شدم همش دلم میخواد استراحت کنم😂

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
بعد سه ماه اول خوب میشی  مشکلات گوارشی طبیعیه تو بارداری

داداچ استارتر الان تو سه ماهه آخر🥴

ماه های آخر من اینجوری بودم سعی کن خوراکی های هاضم زیاد بخوری مثل سالاد

وای خدایا چقد سختمه کلی دارم عذاب میکشم 

منتظرم فقط جواب آزمایش قند خونم بگیرم برم ب دکترم بگم ببینم قرصی چیزی هست بده بخورم خوب شم 

حس میکنم هرچی. خوردم سرراه معدمو گرفتن پایین نمیرن

اسی منم اول ماه ۶ پهلوهام درد میکنه نزدیک دوهفتس درست نخوابیدم شب میشه اینجورم شکمم بزرگ نیستا اما ک ...

من 7 ماهم کامل شده 

شکمم بزرگ نیست اصلا با مانتو برم بیرون هیچکس متوجه نمیشه 

ولی دارم خفه. میشم از حجم این سنگینی لعنتی وای خدایا 

منم دقیقا همینجوری بودم شبا برام کابوس بودن، سرمو میزاشتم رو بالشت بلافصله همینجوری میشدم🙃🙃

وای چقد بده 

نفسمم. بالا نمیاد 

امشب رفتم حموم 

موهام بلنده شامپو زدم این حالت لعنتی بهم دست داد داشتم خفه میشدم کل سر و صورتم پر از کف پریدم از حموم بیرون حس کردم. یکی راه نفسمو. گرفته

ب بدبختی موهامو شستم

بینی هامم از اول 7 ماهگی. کیپه😭😭

من 7 ماهم کامل شده  شکمم بزرگ نیست اصلا با مانتو برم بیرون هیچکس متوجه نمیشه  ولی دارم خ ...

منم مث شماس معدم از معدم تا تو دهنم انگار پرره حس میکنم بخوابم به پهلو بچه اذیت میشم بنظرت اذیت نمیشه ؟