2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدمی با هر شرایطی عادت میکنه چاره ای نیست، جریان روزی، مسکن.... مردم را به غربت در بعضی موارد راهنمایی میکنه باید باهاش کنار اومد با تعامل با همسایگان، شرکت در جلسات مذهبی محل، رفتن به تفرجگاه‌ها شهر باید غم غربت را کم کرد. من هم تابستان باید برم غربت اما یه کم در دلم وحشت دارم چون کمی مضطرب هستم اما بخاطر شوهرم مجبورم برم

سلام عزیزم 

خواستم بپرسم 

از همین نی نی سایت متقاضی برای رحم جایگزین پیدا شد  واست؟

۲۰۰ تومن ماهی چقدر؟

ممنون میشم راهنمایی بدی 

ممنون

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
سلام عزیزم  خواستم بپرسم  از همین نی نی سایت متقاضی برای رحم جایگزین پیدا شد  واست؟ ...

ماهی ۳ تومن،،،،عزیزمان اینجام خیلیا پیدا شدن یا توافق نرسیدیم یا مشکل دوری داشتیم

ماهی ۳ تومن،،،،عزیزمان اینجام خیلیا پیدا شدن یا توافق نرسیدیم یا مشکل دوری داشتیم

میشه یکم بیشتر ت ضیح بدی چطور هست که آگاه بشم؟

چون کسی درست بهم نمیگه

۲۰ درصد اولیه رو چه موقع میدن؟

و اگه دوقلو بشه از ۲۰۰ میلیون هم بیشتر میدن؟

خرج خورد و خوراک گفتن میدن؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
میشه یکم بیشتر ت ضیح بدی چطور هست که آگاه بشم؟ چون کسی درست بهم نمیگه ۲۰ درصد اولیه رو چه موقع می ...

همه چیز به توافق هست خب ولی خب تو سه قسط می‌دن اصولا سه ماه اول و سه ماه دوم و بعد از زایمان