2777
2789

سلام عزیزم اگه پسرتون ویروس گرفته و تب کرده دمنوش نعنا دم کن براش بهش بده بخوره مثل آب روی آتیشه 

البته باید سن پسرتون ۲سال ب بالا باشه 

منم هفته گذشته درگیر تب پسرم بودم دمنوش نعنا دادم بهش تبش قطع شد زیاد روی هم نباید کرد توی دادنش چون بدن سرد میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهان نه پس اگه لرز داره که اصلا نده ،بردیش دکتر؟ شربت استامینوفن دادی بهش هر ۴ساعت؟؟

شیاف دیکلوفناک گذاشتم امروز دکتر بردم چون معدش خالیه فقط آزیترو بزور دادم بهش حالت تهوع هم داره 

شیاف دیکلوفناک گذاشتم امروز دکتر بردم چون معدش خالیه فقط آزیترو بزور دادم بهش حالت تهوع هم داره  ...

ویروس جدیده ببین چی دوست داره سیب زمینی رو بخار پز کن یه کم سس قرمز بزن روش بهش بده به احتمال زیاد میخوره 

شربت استامینوفن بهتر از شیافه پسر من تبش با شیاف اصلا پایین نمیاد

راستی چند سالشه؟

ویروس جدیده ببین چی دوست داره سیب زمینی رو بخار پز کن یه کم سس قرمز بزن روش بهش بده به احتمال زیاد م ...

چهارسالشه بد غذا اصلا سیب زمینی دوست نداره امروز یکم بهش کباب و نون دادم خورد فقط امشب تبش پایین بیاد خدایا .

ممنون تب و لرز کرده و اصلا غذا نمیخوره و بی حال 

دوره بیماری باید طی بشه، حتما بچه رو دکتر ببرید سرم میدن، جون میگیره

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

دیکلوفناک ترجیحا استفاده نکن گلم خوب نیست اگر تهوع داره ببر سرم بزنن هم برای تب آمپول میزنن هم تهوع 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ویروس جدیده ببین چی دوست داره سیب زمینی رو بخار پز کن یه کم سس قرمز بزن روش بهش بده به احتمال زیاد م ...

عزیزم سس قرمز باعث میشه گلو التهابش بیشتر بشه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
چهارسالشه بد غذا اصلا سیب زمینی دوست نداره امروز یکم بهش کباب و نون دادم خورد فقط امشب تبش پایین بیا ...

شیاف دیکلوفناک بزن تا نیم ساعت دیگه پایین میاد نگران نباش آزیترو هم هر روز بهش بده فعلا دو سه شب طول میکشه و خوب میشه