2777
2789
عنوان

همسر عزیزم

220 بازدید | 10 پست

دردت بجونم خیلی عاشقتم . منو ببخش ک خیلی اوقات دلتو می شکنم ولی بدون خیلی میخامت و برای تو خیلی تلاش کردم . از صمیم قلبم میخامت . یوقتایی ایقد خسته میشم ک از تو و خودم متنفر میشم و خستگیام زیاده عزیزم . اگ روزی لحظه ای ازت دور شدم بدون فقط خستم ولی دوستت دارم ‌ ...

داد میزنم روت ب دل نگیر منم نیاز دارم عصبانی بشم . دلم این روزها خیلی اشوبه خیلی استرس دارم ... برای تو و رابطمون و برای خودم اخلاقم برای مخارج همه چیز ... دلم طاقت نداره و مغزم فشردست . منم زنم احساس دارم میفهمم چ دردی می کشی . درداتو میخرم نفسم . دلم یجوریه شروع ب نوشتن کردم جای دیگ ای نداشتم بنویسم گفتم لینجا بنویسم . عاشق همسرتون باشید حتی اگ خسته اید حتی اگ ازش دورین  بوسش کنین نزارید فاصله بیفته . عاشقانه میخامت نفسسسسسم جونم قلبم . منو ببخش بدت رو میگم گاهی .. ولی ت هیج وقت نگفتی . کاش منم ب اندازه تو خوب بودم . کاش

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب ب ما چه

واقعا ب توچه . خب نخون

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
هیچ وقت ننویس کاش من به اندازه تو خوب بودم این‌باعث میشه در دراز مدت فک کنه اون از تو بهتره

ولی نیازه هااااا گاهی بهش پر و بال بدی 

دلم تنگ بود بدتر شد    

منم 😶😶😢😭😭😭 تو ازش  دوری؟

خیلی قشنگه ۉلی فک نکنم مردا حوصله شون بکشه اینهمه رو بخونن.کوتاه تر بنویسی بهتره

واس اون نفرستادم . همینجوری خودمو خالی کردم

ولی نیازه هااااا گاهی بهش پر و بال بدی 

نه‌تااین‌حد‌که خودتو کم و بی ارزش کنی 

میتونی به جای پرو بال حس قدرت بدی 

مثلا بگی ازت ممنونم که انقدر قوی هستی که تو تک تک لحظات زندگی دنبال ارامش و رفاه منی دردت بجونم 

این جمله باعث میشه هم حس قدرت بگیره و هم متوجه باشه ک هدف رفاه و ارامش تو توی زندگیه 

چون مرداها گاهی به دهان ما خانم ها نگاه میکنن

نه‌تااین‌حد‌که خودتو کم و بی ارزش کنی  میتونی به جای پرو بال حس قدرت بدی  مثلا بگی ازت م ...

عشق حد نداره 

عزیزم 

من ک همیشه جوابمو خوب گرفتم . از کارایی ک با عشق کردم 

دلسوزی زیاد خوب نیست . باید تعادل حفظ شه . 

قدرت دادن هم همش ب پیامک نی . خیلی کارا عملیش بهتره

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز