sh23شی مدیر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4125 عنوان قیافه | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 19 پست بچه ها امروز من توی مطب وقتی داشتم برای یکی صورتشو پاک میکردم چون کار زیبایی کرده بود بعد گفت دیگه بعد عمل راحت شدم خوشگل شدم بعد منم گفتم خوشگل بودین بعد برگشت بهم گفت نه به اندازه تواین حرفش از روی تارف بوده یا واقعیت گفته؟یعنی منو خوشگل میدونسته؟ 1401/11/06 | 23:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستارهخوشگله عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 17523 تو به یه دختری که قیافشو دوس نداشته باشی همچین حرفی میزنی؟ اگه قیافش خوشم نیاد و ازم تعریف کنه میگم لطف دارین 😈
sh23شی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4125 اگه قیافش خوشم نیاد و ازم تعریف کنه میگم لطف دارین 😈 اها پس همچین چیزیو نمیگی
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 اخه یه نفر دیگه ام گفت ماشالله ناز و خوشگلی خو پس خوشگلیچی بگم *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
sh23شی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4125 خو پس خوشگلی چی بگم تو از یه دختری که از قیافش خوشت نیاد میگی همچین چیزیو؟
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 تو از یه دختری که از قیافش خوشت نیاد میگی همچین چیزیو؟ عزیزم دهنمو ساییدیییی😂نه بخدا ب پیر ب پیغمبر نمیگم بهش میگم ک اینجور ک فهمیدم خیییلی نازو خوشگلی اون دختره با صد تا عمل ب تو نرسیده☹ *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺