sh23شی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4125 عنوان قیافه 135 بازدید | 19 پست بچه ها امروز من توی مطب وقتی داشتم برای یکی صورتشو پاک میکردم چون کار زیبایی کرده بود بعد گفت دیگه بعد عمل راحت شدم خوشگل شدم بعد منم گفتم خوشگل بودین بعد برگشت بهم گفت نه به اندازه تواین حرفش از روی تارف بوده یا واقعیت گفته؟یعنی منو خوشگل میدونسته؟ 1401/11/06 | 23:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یانگومک عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 1602 باشه آنچنان سوخته این خاک بلاکش که دگرانتظارمددی ازکرم باران نیست
ستارهخوشگله عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 17523 ازون دسته ادماس که زیباییارو میبینه میگه حتما خوشگلی عزیزم
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 نمیدونم باید قیافتو ببینم ک بفهمم تعارف زده یا ن☹😂 *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
sh23شی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4125 ازون دسته ادماس که زیباییارو میبینه میگه حتما خوشگلی عزیزم یعنی حرفش از رو تارف نبوده؟
sh23شی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4125 نمیدونم باید قیافتو ببینم ک بفهمم تعارف زده یا ن☹😂 اخه تو به یه ادمی که قیافشو دوس نداشته باشی همچین چیزی میگی؟
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 اخه تو به یه ادمی که قیافشو دوس نداشته باشی همچین چیزی میگی؟ بعضیا برا تعارف میگن☹چم خو لابد خوشگلی ک گفته دیگه *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
sh23شی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4125 فکر نکنم تو به یه دختری که قیافشو دوس نداشته باشی همچین حرفی میزنی؟
sh23شی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4125 بعضیا برا تعارف میگن☹ چم خو لابد خوشگلی ک گفته دیگه اخه یه نفر دیگه ام گفت ماشالله ناز و خوشگلی