2777
2789
میدونم زیاده خیلی بیخیالم😑😑شما دکتر رفتی

من کیسه صفرا عمل کردم اونجا فهمیدم. اره دکترم تاکید کرده رعایت کنم قرصم میخورم .البته منم گاهی شل میگیرم ولی سعی میکنم رعایت کنم. شیرینیجات و کیک و روغن اینا خیلی مهمه که کم شه

من کیسه صفرا عمل کردم اونجا فهمیدم. اره دکترم تاکید کرده رعایت کنم قرصم میخورم .البته منم گاهی شل می ...

من شاید سه شده باشه چ قرصی میخوری شنیدم اب سیب طبیعی ناشتا بخوری خ به با عرق کاسنی

💔💔💔💔💔بهت گفتم چیا اذیتم میکنه و با همونا اذیتم کردی! 😊 اینکه یکیو بین زمین و هوا معلق بزاریم نه انسانیه نه شرافتمندانه ک با احساسش بازی کنی کلی دروغ ادم ها به اندازه کافی خستن ادم ها خسته ترشون میکنن خطرناک تر از انسان موجود دیگه ای رو کره زمین ندیدم😣 آدم از کسی ک دوسش داره حتی یه روزم نمیتونه بی خبر باشه بی خبری و بی تفاوتی یعنی از اولم برام مهم نبودی همه متوجه بی احترامی میشن فقط بعضی وقتا طرف انقد یکیو دوست داره ک هی بهش فرصت میده به امید اینکه درست میشه و هر بار بدتر میشه تا جایی دیگ کاملا ناامید میشه و میره و دیگ هیچ راهی نمیمونه و هیچیم درست نمیشه و مثل قبل نمیشه کاش بدونیم یکی کوتاه میاد خر نیست فقط از دوست داشتنه ولی خب یه وقتایی انگار هرچی تلاش کنی نمیشه بدترم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شاید سه شده باشه چ قرصی میخوری شنیدم اب سیب طبیعی ناشتا بخوری خ به با عرق کاسنی

نگوووو چرا میگی شاید سه شده مگه یونو گفت خیلی چربه؟ چربی زباد خوردی؟ گفتم که اول لیورگل توردم بعد دکتر گفت لیور کر بخر بهتره. هفته ای سه چهار روز میرم پیاده روی. تخم مرغ گفت کلا حذف. قراره عرق کاسنی و شاتره بخرم صبحا بخورم. سرکه سیبم گاهی میخورم. چربی غذاهامو خیلی کم کردم. قرمه سبزی درست نمیکنم دیگه . کیکو شیرینی خیلی کمتر میخورم و پفک و بستنی

نگوووو چرا میگی شاید سه شده مگه یونو گفت خیلی چربه؟ چربی زباد خوردی؟ گفتم که اول لیورگل توردم بعد دک ...

من رعایت نمیکنم پارسال ۲ بود پشتمم خیلی جوش میزنه 

💔💔💔💔💔بهت گفتم چیا اذیتم میکنه و با همونا اذیتم کردی! 😊 اینکه یکیو بین زمین و هوا معلق بزاریم نه انسانیه نه شرافتمندانه ک با احساسش بازی کنی کلی دروغ ادم ها به اندازه کافی خستن ادم ها خسته ترشون میکنن خطرناک تر از انسان موجود دیگه ای رو کره زمین ندیدم😣 آدم از کسی ک دوسش داره حتی یه روزم نمیتونه بی خبر باشه بی خبری و بی تفاوتی یعنی از اولم برام مهم نبودی همه متوجه بی احترامی میشن فقط بعضی وقتا طرف انقد یکیو دوست داره ک هی بهش فرصت میده به امید اینکه درست میشه و هر بار بدتر میشه تا جایی دیگ کاملا ناامید میشه و میره و دیگ هیچ راهی نمیمونه و هیچیم درست نمیشه و مثل قبل نمیشه کاش بدونیم یکی کوتاه میاد خر نیست فقط از دوست داشتنه ولی خب یه وقتایی انگار هرچی تلاش کنی نمیشه بدترم میشه

خب رعایت کن ورزش نمیری لا اقل چربی نخور گه سرحال شی

انگار همش خستم باشه حتما پیگیری میکنم ممنون