2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 49 پست

اینجا بخون اما تاثیر نگیر خیلی از تاپیکا خیالیه البته که خیانت این چیزا زیاده اما همش برمگیرده به انتخاب درست خود آدم پدر و مادرای خیالامون۳۰،۴۰ سال زندگی میکنن باهم دعوا داشتن خوشی داشتن همش هم برمیگرده به انتخاب درسو آدمای درست برای زندگیت

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعیتش من دو سه ماهه تبادل نظر ها رو تو نی نی سایت میخونم خیلی ناراحتم بابت آینده ی نا معلومم و این ...

عزیزم من ده ساله که ازدواج کردم ازدواج هم مثل بقیه زندگی بالا و پایین خودشو داره . ولی می تونه بسیار قشنگ باشه. من خداروشاکرم که همسرم نصیبم شده .همیشه گل و بلبل نیست . دعوا هم می کنیم . قهرم می کنیم اما قشنگیش به همینا هم هست . دعوا که میشه منت کشی بعدش شیرینیش تلخی دعوا رو می بره لطفا اگر سایت دیدتو بد می کنه نیا اینجا چون کم کم ملکه ذهنت میشه و به ازدواج گارد پیدا می کنی

دلم گرفته ای دوست.هوای گریه بامن.گر از قفس گریزم. کجا روم؟کجا من؟کجا روم که راهی به گلشنی ندارم.که دیده برگشودم به کنج تنگنا من. نه بسته ام به کس دل. نه بسته دل به من کس.چو تخته پاره برموج رها رها رها من.زمن هر آنکه او دور چو دل به سینه نزدیک.به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من. نه چشم دل به سویی. نه باده در سبویی . که تر کنم گلویی به یاد آشنا من.ز بودنم چه افزود؟نبودنم چه کآمد؟که گویدم به پاسخ که آمدم چرا من؟ستاره ها نهفتم درآسمان ابری. دلم گرفته ای دوست. هوای گریه با من
با این وضعیت گرونه و تورم اگه بخوای سالم و انسانی هم زندگی کنی و پول تمیز در بیاری ، باید از خودگذشت ...

اون بستگی به اون شعورو فهم دو طرف داره ک چقد همو درک کنن 

اون بستگی به اون شعورو فهم دو طرف داره ک چقد همو درک کنن 

اینجا من ی تایپیک دیدم نوشته بود با کارگر ازدواج میکنید خانما همه تومده بودن تحقیر آمیز حرف میزدن ... واقعا جای تاسف داره کسی که دنبال ی لقمه نون حلال باشه همه با دید از بالا به پایین ببیننش ، ولی یکی که پولدار باشه حالا از هر راهی همه بهش احترام بذارن

مرگ تعصب تولد اخلاق است ..
اینجا من ی تایپیک دیدم نوشته بود با کارگر ازدواج میکنید خانما همه تومده بودن تحقیر آمیز حرف میزدن .. ...

همه ک عین هم نیستن مطمئنا 

اون کارگری ک شما میگیم یکیو داره ک براش مهم نیست جدا از کارش و درآمدش... 

کسی ک میاد مسخره میکنه صد درصد شخصیت پایینی داره خوشتم نیاد نباید نظر بدی و کسیو از خودت پایین تر ببینی 

پشت تلفن همه ی آدم دیگن تو واقعبت همونیم ک میاد اینجا کلاس میزاره میری میبینی همچین... مهمی نیست

ولی درکل الان همینه خواسته ها رفته بالا که دلایل خیلی زیادی داره... 

همه ک عین هم نیستن مطمئنا  اون کارگری ک شما میگیم یکیو داره ک براش مهم نیست جدا از کارش و درآم ...

هوم نسل ماکه سوخت امیدوارم درست بشه برای نسل های بعد

مرگ تعصب تولد اخلاق است ..