2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 49 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ازدواج واقعا وحشتناکه  

هم فکریم 

چجوری یه ادم خوبو پیدا کنی ک واقعا عاشقت باشه و با شعور باشه؟ 

میدونی تو دوران رل و نامزدی ممکنه طرف خودشو خوب نشون بدده ولی وقتی میری زیر یه سقف خود واقعیش میشه و این... 

واقعیتش من دو سه ماهه تبادل نظر ها رو تو نی نی سایت میخونم خیلی ناراحتم بابت آینده ی نا معلومم و اینکه چطور ازدواج کنم خیلی از ازدواج فراری شدم و اینکه حس میکنم نی نی سایت یه سایتیه که من رو به شخصه افسرده کرده و شک تو دل میندازه انقدر تاپیک خیانت زیاده ولی خب از سر بیکاری میام اینجا تبادل نظر ها رو میخونم 

ولی یه چیزی بگم اینه که هیچ وقت با شنیدن حرف های یک طرف نمیشه  قضاوت کرد اینکه تمام این صحبت هایی که اینجا میشه فقط از جانب خانم ها ست و ما یک طرفه به بعضی مسائل نگاه میکنیم و شاید دچار اشتباه بشیم .و ترس از ازدواج و اینکه این متن ها بخشی از زندگیه چند ساله ی همسر ها با هم هست

😊
واقعیتش من دو سه ماهه تبادل نظر ها رو تو نی نی سایت میخونم خیلی ناراحتم بابت آینده ی نا معلومم و این ...

همون دیگه ماهم چون اینارو میبینیم دیدمون عوض میشه چه بخوایم چ نخوایم 

و اینکه موافقم واقعا 60.70 درصد فضای منفی داره اینجا 

اونا فقط از غماشون میگن وقت خوشی که نمیان تو‌سایت جار بزنن

کسی که شوهرش خیانت میکنه یا کتکش میزنه یا بد دهنه از خوشی هم بگه فایده نداره  

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
2790
2778
2791
2779
2792