2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده 😑😑😑😒😒😒

171 بازدید | 8 پست

گفتم که خانوادم مشکل روحی دارن همشون 😒😒😑😑احساس تنهایی میکنم این واقعا واسم بده 😑😑😒😒وقتی میرم بیرون اصلا اصلا دلم نمیخاد دیگه برگردم تو این خونه 😑😑😑😔😔😥 هیچکسو ندارم تو این دنیا . من دیگه نمیخام ادامه بدم چون با این خانواده که دارم بیچاره ام 😑😑😒دلمم نمیخاد خودک$ش$ی و اینا کنم چون واقعا گناهه اون دنیام عذاب میشی . دوست دارم خیلی آروم و بدون دردسر همه چی تموم شه 😑😥😔😭خیلی راحت تو یه ثانیه ..💔💔🖤🖤زندگیم اصلا درست نمیشه 

خب درستش کن!..

لازمه اش قوی بودنه..

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]

به خودت اعتماد داشته باش کسی رو تو زندگیت نبین.  هرشب و هر صب بنویس رو کاغذ خودتو خالی کن تا از یکی ناراحت میشی بنویس رو کاغذ نفس عمیق بکش موقع ناراحتی خودتو ببین واسه خودت زندگی کن 

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو چه قدر منی بشر♡

عزیزم منم مثل خودت بودم دوماه پیش حتی اقدام به خود....کشی کردم ولی دیدم چه ابله بودم زندگی ادامه داره و هنوز کلی قشنگی مونده که ندیدی فقط صبر داشته باش♡

خودتو به یه هدف گزه بزن که کمتر خونه باشی

من پشت کنکوری صبح تا شب میرم کتابخونه هدفمم اینه دانشگاه شهر دیگه به جز تهران بزنم برم خوابگاه یا اگه اینجا زدم برم تدریس کنم زبان و سرکار برم و بیشتر وقتم تو خونه نباشم 

هیچوقت به خاطر رهایی از این شرایط به ازدواج فکر نکن چون قطعا انتخاب عجولانه و از سر تنهایی خواهی داشت موفق باشی گلم❤

به خودت اعتماد داشته باش کسی رو تو زندگیت نبین.  هرشب و هر صب بنویس رو کاغذ خودتو خالی کن تا از ...

از کسی ناراحت نیستم آخه ! فقط همیشه مشکل دارم با خانواده م که اینطورین ‌ همه ام طردمون کردن 

از کسی ناراحت نیستم آخه ! فقط همیشه مشکل دارم با خانواده م که اینطورین ‌ همه ام طردمون کردن&nbs ...

خب منم همینو دارم میگم تو خودت باش و خودت هرچی هرچی میگه براخودش میگه هرچی هرچی گفته واسه منفعتش بوده 

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
نه درست نمیشه . روزبه روز اوضاع بدتر میشه 

ببین ب قول معروف ب مو میرسه ولی پاره نمیشه 

چ موقع هایی ک از آدمای با تجربه شنیدم ک هزاران بار دوییدن و زمین خوردن و اون لحظه ک ديگه جلوی یه دره عمیق بدون هیچ امیدی بودن بازم تسلیم نشدن و برای شادی جنگیدن و آخرشم بهش رسیدن! 

ببین اهدافتو تو زندگی مشخص کن

ب خودت برسسسس و اعتماد به نفس داشته باش و اونی ک هستی باش(خیلی مهمه) 

هر هنر یا استعدادی داری دنبالش کن!

یه کاری کن یه روزی هم خانواده ات شاد باشن و بهت افتخار کنن هم خودت و خدات!..

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]