2777
2789
عزیزم من دیروز تاپیکتون بودم اون ماسک ها واسه چی مفیده یا این دو تا سرم ؟

ماسک ها و سرم نیاسینامید برای منافذ خوبه و تا حدی ضد جوشه

هیالورونیک اسید هم ابرسانه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مرسی عزیزم  من پوستم مختلط رو به چربه شوینده نیتروژینا  آبرسان نیتروژینا  مرطوب ک ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

پیامت رو ذخیره کردم ❤

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از راهنماییت عزیزم  پیامت رو ذخیره کردم ❤

سوالی داشتید بپرسید ❤

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

سوالی داشتید بپرسید ❤

عزیزم همه اینایی ک گفتی رو ب صورت مداوم استفاده میکنی؟

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
 عزیزم همه اینایی ک گفتی رو ب صورت مداوم استفاده میکنی؟

بله 

اما ن هر روزا

عزیزم میشه عکستو بزاری این دوستمون گفت مثل پوست بچه اس کنجکاو شدم 😍

باش عزیزم بفرمایید تاپیک اخرم میذارم

عزیزم من پوست بینی و پیشونیم چربه باقیش خشک  از این روتین که شما گفتید بگیرم خوبه برام استفاده ...

چهار مورد اول خوبه

اما بقیه رو اگ منافذ باز دارید خوبه براتون

درمورد لاغری راهکاری هم دارید؟

سلام اگر مشکل کلیه ندارید به ازای هر یک کیلو از وزن بدن روزانه یک گرم پروتئین مصرف کنید میتونید میزان پروتئین غذاها رو داخل گوگل سرچ کنید صرفا پروتئین حیوانی منظورم هست و گیاهی خواصی نداره و اینکه از روغن های سالم استفاده کنید به همراه کپسول سافت ژل ویتامین e 400 روزی یک عدد که دچار افتادگی پوست نشید به همراه تمرینات بدنسازی در اینصورت به راحتی چربی از دست میدید و بجاش عضله جایگزین میکنید

موفق باشید

واسه عضله سازی حتما باید مکمل بخوریم؟رشتم تی ار ایکسه

با سلام 

خیر مکمل ها صرفا کمکی هستند شما در روز پروتئین کافی مصرف کنید نیازی به مکمل ندارید به ازای هر یک کیلو از وزن بدنتون یک گرم پروتئین مصرف کنید برای ورزش تی ار ایکس استقامت مهم است میتونید از کراتین تنها استفاده کنید 

موفق باشید

سلام کراتین هایی که واسه بدنسازی مصرف میکنن عوارض داره؟

با سلام 

خیر هیچگونه مشکلی نداره سالهای قبل یکسری افراد میگفتند برای کلیه ها ضرر داره اما علم ثابت کرد که برای بدن بی خطر است و میتونید با خیال راحت استفاده کنید تنها ایرادی که کراتین داره بخصوص منوهیدرات میتونه بدن رو ابدار کنه که اون هم بعد از تموم شدن دوره مصرف کراتین از طریق ادرار اب اضافی بدن خارج خواهد شد

موفق باشید

عزیزم من هیکلم خوبه  ینی شونه هام پهنه  کمرمم باریکه  لگنم پینه  تا حدودی شب ...

با سلام 

نوشتید باشگاه نمیتونید برید اگر مشکلی از لحاظ استخونی و بدنی ندارید 

دو عدد دمبل 10 کیلویی تهیه کنید و در منزل حرکت اسکات رو تمرین کنید به صورتیکه روز در میون باشه و اینکه 3 ست هر ست تکرار های 12 تایی باشه 

حتما برای حصول نتیجه سریع و بهتر به ازای یک کیلو از وزن بدن یک گرم پروتئین مصرف کنید

موفق باشید