2777
2789
عنوان

مامانم😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرمنده نمیخوام بترسونمت ولی مادر بزرگ منم اینطور شد چند سال پیش لرز شدید داشت و کاهش وزن و رنگ زرد رنگ، یکی از کلیه هاش سرطان داشت.....۴ سانت رشد کرده بود و اگه به ۷ سانت می‌رسید از دنیا میرفت....تا دیر نشده بجنبید بزور ببرید مادرتون رو دکتر. انشالله که مشکلی نیست ولی برای خاطر جمعی هم که شده ببرش

شرمنده نمیخوام بترسونمت ولی مادر بزرگ منم اینطور شد چند سال پیش لرز شدید داشت و کاهش وزن و رنگ زرد ر ...

ترسیدم کامنتتون رو نتوندم

لطفا حالمو بد نکنین😭💔

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
ترسیدم کامنتتون رو نتوندم لطفا حالمو بد نکنین😭💔

نترس بابااا عفونته سرما خوردگیه هزاراحتمال داره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

عفونته منم اینجوری شدم فقط باید بره دکتر امپول بزنه اگه مشکل کلیوی داره عفونت شدید کلیه باعث اینج ...

شمام عفونت کلیه داشتید

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

اسی دکتر بیارید خونه ویزیت کنه ماهم یبار مامانم حالش بد شد هرکاری کردیم نیومد دکتر ما دکتر آوردیم خونه تا فرداش خوب شد خداروشکر 

بزنم زنگ بزن دکتر بیاد یا زنگ بزن اورژانس بیاد خونتون

شمام عفونت کلیه داشتید

من نه

آبجیم داشت ۱۰تا پتوعم روش مینداختیم باز سردش بود و وحشتناک میلرزید داداشام بذووووور بلندش کردن بستری شد خوب شد

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام