بسمالله الرحمن الرحیم
بسم الله الرحمن الرحیم
بسم الله الرحمن الرحیم
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا کمک کن بیشترین خیر رو ببریم و رحمت ویژه ات بسیار نصیبمون بشه.خدایا از گمراهی نجاتمون بده الهی...
✨ممنون میشم در این شب برای من و مادرم و پدرم و اینکه خدا به همسرم نظر کنه دعا کنید.
1️⃣خداااایاااا منو از خودت دور نکن منو از همیشه از همیشه از همیشه به خودت نزدیکترم کن غرق محبت و عشقت کن من رو و وجودم رو بیش از همیشه صاحب محبت و حمد(حمدِ حقیقی) و امید و ایمان کامل بهت کن.خدایا چنان کن که رحمت ویژه ات و اجابتت بسیااار نصیبم بشه،کمکت بسیااار نصیبم بشه.
2️⃣خدایا اینها از آرزوهامه که همین امشبم در دلم هست.
سال دیگه این موقع،توی خونه خودم با همسرم.بهترین زندگی رو خواهیم داست بهتر از بهترین تصورات و خواسته ها و آرزوهایی که تا به حال برای خودم و دیگران کردم.همه ی بدیها از زندگی و رابطمون رخت بسته و شرایط برای خوشبختیمون فراهم شده و مملو از خوش ترین حس هاییم و من خدارو هزاران بار لبریز از شادی و رضایتی ازته دل و ذوقی بی نهایت شکر می کنم.
رد پای خدا رو توی زندگیم میبینم و میبینم هرچه در ذهنم دور و غریب می اومد رو خدا بهم به بهترین نحو داده.
مملو از سلامتی و امنیتی از سوی خدای الرحم الراحمین میشیم خودم و همسرم و همه عزیزانم...
همه بدبها و خطاها و گناهان همه ی سیئات و همه ی ناخوشی های زندگی بدل به بهترینها میشه برام از دلشون خیر بسیاااار غظیم و منفعتی بسیاااااار نصیبم میشه و ناب ترین عشق و محبت و ارزشمندی و مقبولیت و وفاداری و تملک و دیگرخواهی رو در زندگیم تجربه می کنم.ناب ترین برترین دیگرخواهی و وفاداری ارج نهاده سدن رو در زندگیم و ارتباطم خواهم دید و عمیق ترین عواطف رو از سوی همسرم تجربه خواهم کرد پیوسته و پایدار و روز افزون و خدا حافظ زندگیمون خواهد شد و خدا عاشق من و من عاشق خدای مهربونم ...
3️⃣سال دیگه من در بهترین جایگاه اجتماعی ای که میتونم باشم هستم و به دستاوردهای علمی بزرگی دست پیدا کردم🌹🌹🌹🌹🌹من کاری خواهم کرد که هزاران بیمار درمان بشن...
4️⃣تو رو خداا برای مادرم دعا کنید خدا نظر ویژه به دلش کنه.
5️⃣تو رو خدا برای همسرم دعا کنید که امام زمان و یگانه خدای عالم بهش نظر کنه،خدایا به همسرم نظر کن و نورت رو در دلش بنداز💖
✨🌹از همین امشب با خدای خودم عهد میبندم که به مدد خودش سعی کنم براش بنده ی خوب و خوبتری باشم...
که دیگه خیلی براش مایه بزارم خدایی رو که شایان حمد و سپاس و ستایشه و ما نادانیم...