2777
2789
عنوان

صلوات به نیتم🥺

54 بازدید | 19 پست

بسم‌الله الرحمن الرحیم

بسم الله الرحمن الرحیم

بسم الله الرحمن الرحیم

بسم الله الرحمن الرحیم

خدایا کمک کن بیشترین خیر رو ببریم و رحمت ویژه ات بسیار نصیبمون بشه.خدایا از گمراهی نجاتمون بده الهی...

✨ممنون میشم در این شب برای من و مادرم و پدرم و اینکه خدا به همسرم نظر کنه دعا کنید.

1️⃣خداااایاااا منو از خودت دور نکن منو از همیشه از همیشه از همیشه به خودت نزدیکترم کن غرق محبت و عشقت کن من رو و وجودم رو بیش از همیشه صاحب محبت و حمد(حمدِ حقیقی) و امید و ایمان کامل بهت کن.خدایا چنان کن که رحمت ویژه ات و اجابتت بسیااار نصیبم بشه،کمکت بسیااار نصیبم بشه.

2️⃣خدایا اینها از آرزوهامه که همین امشبم در دلم هست.

سال دیگه این موقع،توی خونه خودم با همسرم.بهترین زندگی رو خواهیم داست بهتر از بهترین تصورات و خواسته ها و آرزوهایی که تا به حال برای خودم و دیگران کردم.همه ی بدیها از زندگی و رابطمون رخت بسته و شرایط برای خوشبختیمون فراهم شده و مملو از خوش ترین حس هاییم و من خدارو هزاران بار لبریز از شادی و رضایتی ازته دل و ذوقی بی نهایت شکر می کنم.

رد پای خدا رو توی زندگیم میبینم و میبینم هرچه در ذهنم دور و غریب می اومد رو خدا بهم به بهترین نحو داده.

مملو از سلامتی و امنیتی از سوی خدای الرحم الراحمین میشیم خودم و همسرم و همه عزیزانم...

همه بدبها و خطاها و گناهان همه ی سیئات و همه ی ناخوشی های زندگی بدل به بهترینها میشه برام از دلشون خیر بسیاااار غظیم و منفعتی بسیاااااار نصیبم میشه و ناب ترین عشق و محبت و ارزشمندی و مقبولیت و وفاداری و تملک و دیگرخواهی رو در زندگیم تجربه می کنم.ناب ترین برترین دیگرخواهی و وفاداری ارج نهاده سدن رو در زندگیم و ارتباطم خواهم دید و عمیق ترین عواطف رو از سوی همسرم تجربه خواهم کرد پیوسته و پایدار و روز افزون و خدا حافظ زندگیمون خواهد شد و خدا عاشق من و من عاشق خدای مهربونم ...

3️⃣سال دیگه من در بهترین جایگاه اجتماعی ای که میتونم باشم هستم و به دستاوردهای علمی بزرگی دست پیدا کردم🌹🌹🌹🌹🌹من کاری خواهم کرد که هزاران بیمار درمان بشن...

4️⃣تو رو خداا برای مادرم دعا کنید خدا نظر ویژه به دلش کنه.

5️⃣تو رو خدا برای همسرم دعا کنید که امام زمان و یگانه خدای عالم بهش نظر کنه،خدایا به همسرم نظر کن و نورت رو در دلش بنداز💖

✨🌹از همین امشب با خدای خودم عهد میبندم که به مدد خودش سعی کنم براش بنده ی خوب و خوبتری باشم...

که دیگه خیلی براش مایه بزارم خدایی رو که شایان حمد و سپاس و ستایشه و ما نادانیم...

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... انشالله روز به روز حال شما بهتر و خوشبخت تر باشید خانواد ...

چقدر محبت دارید الهی امشب بیشترین خیر و رحمت ویژه خدا نصیبتون بشه الهی بسیااار خوشبخت باشید و خیر دو عالم نصیبتون بشه.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@mtata  

@کاربریپاکشده  

@زیبایعجیر  

@سرو،محمد  

@جیگرطلاشم  

خدایا همه ما رو ببخش و از دل شر های زندگیم و خیر ها و نعمات بسیار و ناب و یک دنیا خوشی و رضایت نصیبمون کن مهربون خدای عالم

چقدر محبت دارید الهی امشب بیشترین خیر و رحمت ویژه خدا نصیبتون بشه الهی بسیااار خوشبخت باشید و خیر دو ...

انشالله سال بعد این موقع دغدغه های امسالتون شده باشه داشته هاتون نگرانیهاتون برطرف شه و جمع خانوادگی سالم و سلامت و خوشبخت باشید...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟
انشالله سال بعد این موقع دغدغه های امسالتون شده باشه داشته هاتون نگرانیهاتون برطرف شه و جمع خانوادگی ...

الهی خدا جواب این محبت و مهربونیتو بده الهی دنیا دنیا خیر نصیبت بشه خیلی ممنونم عزیز دلم الهی خدا غرق رحمت ویژه و عنایت ویژه اش کنه تو رو و بهترینها رو نصیبت کنه و الهی که خیلییی خوشبخت بشی.

الهم صلی علی محمد و آل محمد 💖

الهی خدا جواب این محبت و مهربونیتو بده الهی دنیا دنیا خیر نصیبت بشه خیلی ممنونم عزیز دلم الهی خدا غر ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد ...

خیلی دعات میکنم امشب خیلی گل مهربون💓💓💓💓💓

خیلی دعات میکنم امشب خیلی گل مهربون💓💓💓💓💓

انشالله که به همه ی آرزوهات برسی....شرمنده نکن کاش ب جای تاپیکای دیگه این تاپیکا شلوغ میشدن حالمون قطعا زیر و رو میشد اونطوری....خوشبخت باشید همگی

عزیزدلم

برات‌ تو این شب عزیز دلی خوش و سراسر از عشق خداوند آرزو میکنم

آرزو میکنم چنان در نعمت و عشق الهی غرق بشید که علاوه بر خودتون، یاری گر نیازمندان هم باشید

الهی بحق محمد و آل محمد، پدر و مادرتون سعادتمند و سربلند باشن

الهی بحق امام زمان عج، همسرتون موفق و موید و همچنین لبریز از مهر الهی بشن

و در نهایت خودتون موفق و سلامت و یاری گر کسانی باشید که بعنوان معجزه در زندگیشون حضور پیدا کنید❤     

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
انشالله که به همه ی آرزوهات برسی....شرمنده نکن کاش ب جای تاپیکای دیگه این تاپیکا شلوغ میشدن حالمون ق ...

عزیزدلمی الهی خدا خیرت بده گل مهربون و الهی نعمات بسیار نصیبت کنه و بیشترین خیر رو از امشب ببری الهی آااامین💖💖💖💖💖💖

عزیزدلم برات‌ تو این شب عزیز دلی خوش و سراسر از عشق خداوند آرزو میکنم آرزو میکنم چنان در نعمت و عش ...

عااالی ترین دعا الهی خدا بهترینها رو نصیبت کنه بهترینها بهترینها بسیااار بسیااار نصیبت چون نمیدونم واقعا چه دعایی کنم که بالاترین باشه الهی خوشبخت و دلشاد باشی و زندگیت خدایی باشه

عزیزدلمی الهی خدا خیرت بده گل مهربون و الهی نعمات بسیار نصیبت کنه و بیشترین خیر رو از امشب ببری الهی ...

انشالله خوشحالیات و خوشی هات به شماره نیان خوشبختیت تمومی نداشته باشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم