2777
2789
عنوان

چقدر سخته ترک

1155 بازدید | 23 پست

بعداز یازده سال اعتیادبه شیره ی تریاک تصمیم گرفتم ترک کنم،اگه اومدی تو تایپیکم،اگه ممکنه برام دعا کن،

اینجا می‌نویسم تا بمونه،تا یادم نره چقدر شکست خوردم،چه حرفهایی شنیدم،چندبار شکستم،چنددفعه شرمنده شدم،چه چیزایی رو از دست دادم.

اینجا می‌نویسم تا یادم بمونه ترک کردن اونقدرایی هم که فکر میکردم آسون نیست،همیشه میگفتم من هروقت بخوام سریع و سه روزه ترک میکنم،اما الان دوسال طول کشید،دوسال زمان برد که من فقط بتونم وسوسه ی مواد رو تو دلم ازبین ببرم.😔😔😔

این سختی‌ها تاوان روزاییه که ازخوشی و سبکی احساس میکردم تو آسمونم اما خبر نداشتم این سبکی بخاطر افتادنم تو یک چاه عمیقه🥀🥀🥀

امروز دلم خیلی گرفته،خدایا کی این روزا تموم میشه؟بعداز پنج روز امروز دوباره وسوسه اش اومد،منی که چقدر روزای قبل میگفتم وسوسه ندارم و ....

کاش زودتر این روزا بگذره و فک کنم ازخواب بیدار شدم.

روز پنجم:1 سی سی صبح،1سی سی بعداز ظهر

علائم:بدن درد،وسوسه،دلگیری شدید،اسهال،بی اشتهایی،کسلی

بعداز یازده سال اعتیادبه شیره ی تریاک تصمیم گرفتم ترک کنم،اگه اومدی تو تایپیکم،اگه ممکنه برام دعا کن،اینجا می‌نویسم تا بمونه،تا یادم نره چقدر شکست خوردم،چه حرفهایی شنیدم،چندبار شکستم،چنددفعه شرمنده شدم،چه چیزایی رو از دست دادم.سرمو عین کبک تو برف کرده بودم و فکر میکردم کسی نمی‌فهمه معتادم غافل از اینکه همه خبر داشتن ولی جرات نداشتن بروم بیارن.اینجا می‌نویسم تا یادم بمونه ترک کردن اونقدرایی هم که فکر میکردم آسون نیست،همیشه میگفتم من هروقت بخوام سریع و سه روزه ترک میکنم،اما الان دوسال طول کشید،دوسال زمان برد که من فقط بتونم وسوسه ی مواد رو تو دلم ازبین ببرم. این سختی‌ها تاوان روزاییه که ازخوشی و سبکی احساس میکردم تو آسمونم اما خبر نداشتم این سبکی بخاطر افتادنم تو یک چاه عمیقه.

موفق باشید

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موفق باشید

ممنون

بعداز یازده سال اعتیادبه شیره ی تریاک تصمیم گرفتم ترک کنم،اگه اومدی تو تایپیکم،اگه ممکنه برام دعا کن،اینجا می‌نویسم تا بمونه،تا یادم نره چقدر شکست خوردم،چه حرفهایی شنیدم،چندبار شکستم،چنددفعه شرمنده شدم،چه چیزایی رو از دست دادم.سرمو عین کبک تو برف کرده بودم و فکر میکردم کسی نمی‌فهمه معتادم غافل از اینکه همه خبر داشتن ولی جرات نداشتن بروم بیارن.اینجا می‌نویسم تا یادم بمونه ترک کردن اونقدرایی هم که فکر میکردم آسون نیست،همیشه میگفتم من هروقت بخوام سریع و سه روزه ترک میکنم،اما الان دوسال طول کشید،دوسال زمان برد که من فقط بتونم وسوسه ی مواد رو تو دلم ازبین ببرم. این سختی‌ها تاوان روزاییه که ازخوشی و سبکی احساس میکردم تو آسمونم اما خبر نداشتم این سبکی بخاطر افتادنم تو یک چاه عمیقه.
تو از پسش برمیای🥺💪 مطمئن باش پشیمون نمیشی  و کلی بعدش به خودت افتخار میکنی❤

خداکنه،ممنون.

خانومي؟

بله

من هرویین هم دیدم ترک کردن 

پس تو میتونی 

فقط اراده کن 

فقط اراده کن 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم