2777
2789
عنوان

نماز

72 بازدید | 13 پست

سلام بجه ها لطفا کمکم کنید من خیلی دوست دارم نماز بخونم ولی همش خستمه 

برا یک ماه نماز خوندم بعد نتونستم ادامه بدم همیشه نماز؟میخونم و دوباره ترکش میکنم هر بار هم میگم ایندفه حتما ادامه میدم ولی باز ترک میکنم خیلی دوست دارم نماز بخونم چون گناهه سر آدمه 

من  آدم دروغگویی نسستم  باحجاب چادری و از هر نظر خوبم البته هیچکس پرونده اعمالشو ندیده 

ولی نماز برام خیلی فرق میکنه همش حس میکنم ی حس سنگینی رو دوشمه چون نماز نمیخونم

حس میکنم میرم جهنم 

تروخدا کمکم کنین بزار نماز بخونم 

𓆩♡𓆪...میگفت:ولی بعضی شبا زیادی شبه...𓆩♡𓆪

نمی دونم 

اما از وقتی خودم کتاب آن سوی مرگ و سه دقیقه در قیامت رو خوندم نماز می خونم

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

عزیزم نمازو به شکل تکلیف نبین

بگو من میخوام روزی سه بار با خدای خودم صحبت کنم چادر نماز زیبا بپوش و موقع خوندن آیات و سوره ها فکر کن خدا جلوته و تو به عنوان بنده داری باهاش حرف میزنی❤

پس معنی سوره هارو بخون تا دقیق بدونی چی داری میگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه پی دی اف شو دانلود کرد خوند؟

اگر پی دی اف ش رو پیدا کنم میزارم براتون احتمالا باید بشه ولی آن سوی مرگ رو فکر نمی‌کنم 

به شدت پیشنهاد شون می کنم اگر مایلید بخونید بهتره اول از سه دقیقه در قیامت شروع کنید 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
میشه پی دی اف شو دانلود کرد خوند؟

https://www.balagh.ir/content/13450

خدمت شما 

تروخدا بفرست برام

https://www.balagh.ir/content/13450

بفرماید

خیلی ممنون گلم انشالله به مُرادِ قلبت برسی🥺❤

زنده باشی ان شاءالله 🌱🫀