2789
عنوان

عسل خریدیم😎😎😎😎😎

268 بازدید | 16 پست

کاش همتون بیایین نظر بدین عسل خریدیم 

بار چندمه که میخریم از عسلای مغازه خیلیی شل تره 

بعد چند روزم حالت شکرک پیدا میکنه ولی شکرک نیس

خیلی تنده یعنی گلوت احساس میکنی فلفل خوردی اونجوری میشه 

ولی عسل به این خوشمزگی ندیدم تابحال😕😕😕طرف تو خونه کندو داره

بنظرتون خوبه عسلش؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

تو خونه مگه میشه؟ 

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما عسل خریدیم کیلویی ۱۵۰۰ ولی اینطوری ک شما گفتی نیس

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

یکو پونصد؟ 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ولله ماام هفته پیش مربا هویج خریدیم،ولی نیومدم راجبش تاپیک بزنم:(اه من امتیاز این مرحله رو از دست دا ...

اقاااا عسلش شله و شکرکک میزنههه دارم واسه خاطر اون میپرسممم😑😑😂😂😂موندم ازاینایی نیس شکر میدن به زنبود

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

تو خونه مگه میشه؟ 

باغ دارن

عزیزم عسلی که زنبورش توحونه نگهداری میشه بهش آب شکر میدن یعنی زنبور به جای استفاده از گل وگیاه وگرده گل آب شکر خورده که اصلا کیفیت خوبی نداره ....اونکه میگی شکرک اون عسل رس میکنه که باید رس کشی بشه

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

۱۵۰۰عسل وحشیه یا عسل کوهستان

عزیزم عسلی که زنبورش توحونه نگهداری میشه بهش آب شکر میدن یعنی زنبور به جای استفاده از گل وگیاه وگرده ...

ولی خیلی خوشمزس عسلش کلا طعمش با مغازه ایا فرق داره 

ولی اره دیگه اب شکر میدنشون😑

ولی خیلی خوشمزس عسلش کلا طعمش با مغازه ایا فرق داره  ولی اره دیگه اب شکر میدنشون😑

میدونم طعمش با عسل بیرون فرق داره من خودمم دوتا کندو دارم دست زنبور دار هست زمستانا میره جنوب و بهارو تابستون کوههای اطراف خودمون ...یه ظرف بزار اب بزار رو گاز عسلت رو با ظرف بزار داخلش رس کشی بشه

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
میدونم طعمش با عسل بیرون فرق داره من خودمم دوتا کندو دارم دست زنبور دار هست زمستانا میره جنوب و بهار ...

مرسی❤