2777
2789
عنوان

خستگی و بی حالی

11789 بازدید | 23 پست

خوش به حال کسایی که تن سالم دارن 😭سه ساله به مرضی گرفتم که هر دکتری میرم هر آزمایشی میدم سالمه ولی من شدیداااااا خستم خیلی بی حالم فقط باید دراز بکشم انرژی هیچ کاری رو ندارم کابوس میبینم سرم سنگینه گیجم الان داروی آرامبخش و افسردگی میخورم ولی تاثیری نداره میگن از غلبه ی سوداس 

واقعا نمی‌دونم چمه از زندگی افتادم کسی همچین تجربه ای نداشته چیکار کنم 😭

برام دعا کنین دوباره سر پا شم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری تحمل میکنی دکتر رفتی؟

خیلی زیاد رفتم... چیزی تشخیص نمیدن که.

احتمالا افسردگی و استرس باشه.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
من دیگه پناه بردم به دارو گیاهی نمی‌دونم جواب بده یا نه شما چه علائم دیگه ای دارین؟

اینا افسردگیه ک همش بی حالی بی انرژی

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀
من دیگه پناه بردم به دارو گیاهی نمی‌دونم جواب بده یا نه شما چه علائم دیگه ای دارین؟

سرگیجه خیلی اذیتم میکنه... سنگینی سر،گاهی سبکی سر، خستگى و بى انرژى بودن، سوت زدن گوش و سر ، عدم تعادل، بی حسی و بی انگیزگی ،افکار منفی، ترس و هراس و ناامیدی ، گاهی تهوع  و ....:

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
سرگیجه خیلی اذیتم میکنه... سنگینی سر،گاهی سبکی سر، خستگى و بى انرژى بودن، سوت زدن گوش و سر ، عد ...

برو‌روانپزشک

عوارض افسردگیه گلم

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀
برو‌روانپزشک عوارض افسردگیه گلم

ممنون عزيزم

فعلا ميخوام با هوميوپاتى معالجه كنم.