خانما من بعد از زایمان وسواس ایدز گرفتم رفتم آزمایش دادم بهداشت از بچم هم تست گرفتن منفی بود الان وسواس گرفتم نکنه سوزن یا خدایی نکرده استریل نبوده ب ما انتقال داده و از این چیزا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلم جز هوایت هوایی ندارد ، لبم غیر نامت نوایی ندارد ، وضو و اذان و نماز و قنوتم بدون ولایت بهایی ندارد ، دلی که نشد خانه ی یاس نرگس🌼 خراب و است و ویران ، صفایی ندارد ، بیا تا جوانم بده رخ نشانم که این زندگانی وفایی ندارد 💔 ... « اللّهم عجّل الولیک الفرج » 💖💖💖💖💖 .
برای اختلال وسواس باید به متخصص اعصاب و روان یا همون روانپزشک مراجعه کنید. من خودم برای اختلال اضطراب مزمن پیش دکتر جباری میرم و خیلی راضیم. یه بار یه دختر خانمی توی مطب دکتر دیدم که مشکل وسواس داشت و همش فکر می کرد سرطان داره و بالاخره میمیره. اگر خواستی بگو من شماره دکترمو برات بفرستم. البته اگر سرچ گوگل هم بزنی دکتر علیرضا جباری روانپزشک مشخصات شونو میاره.