2777
2789
گفت پیشه یکی دیگ خوشحال تری

رفتاری نداشتی که سؤتفاهم براش پیش بیاد؟!

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند وقت پیش دفتر خاطرت جوونیمو دیدم یه جا نوشته بودم مهلا من بی تو میمیرم و کلی عشق واسه مهلا داشتم ...

دمت گرم کاکام🤣

ظهور‌در‌جُمجمه‌هاست؛نه‌در‌جمعه‌ها:)! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ "وِی‌از‌بی‌سوادی‌مردم‌رنج‌میبرد" #کتاب‌بخوانیم! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌    ✈️🇮🇷🇺🇸
بابا خب از دیشب جواب نمی‌داد نگران شدم😭😭

نه منظورم اینه که با کسی گرم نگرفتی ک فک کرده پیش کس دیگه ای خوشحال تری!؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
نه منظورم اینه که با کسی گرم نگرفتی ک فک کرده پیش کس دیگه ای خوشحال ترس!!

ن بخدا خیانت نکردم ی ماه بود ندیدمش از دیشب پیام دادم 

الان زنگ زد میگه پیشه یکی دیگ خوشحال تری

ن بخدا خیانت نکردم ی ماه بود ندیدمش از دیشب پیام دادم  الان زنگ زد میگه پیشه یکی دیگ خوشحال تر ...

پس ولش کن بهش فک نکن دیگه. بهتر ک رفت

چرا بهتر؟

اگه با یه بچه ولت میکرد خوب بود یا الان ؟!

چ غلطی کنم شاید مشکل از منه  الان پیام داده تو ناراحتی پیشه یکی دیگ خوشحال تری

خب ازش بپرس کاری کردم ؟! چیزی گفتم؟! چی شده که اینجوری فکر کردی؟!

من یکم زود عصبی میشم 

خب از دلش دربیار