2777
2789
عنوان

ادعای عاشقی

142 بازدید | 13 پست

بچه ها خواستگارم ادعا میکنه خیلی عاشقم ودوسم داره ولی نمیتونم بهش اعتماد کنم چون خیلی دوس دختر داشته ورابطه جنسی برقرار کرده راحت باهاشون الان میگه من عاشق توهستم ومیخام زن زندگیم بشی ازفکرت نمیتونم بیام بیرون هرروز عکستو توگوشیم میبینم همیشه توزندگی پشت وپناهتم وچیزی کم نمیزارم برات نمی تونم باور نمیکنم احساس میکنم چون خیلی روابط داشته تنوع طلب شده وهیچ وقتم اقرار نمیکنه که روابط داشته همش میگه من باهیچ کس نبودم هیچ وقت ولی من مطمعنم که بوده وفقط یه هوس توسرش واگه ازدواجم کنم از هیجاناتش نسبت به من میشینه و اذیتم میکنه وپشتمو خالی وخیانتم میبینم ازش.مرد بااین شرایط دیدین که ازدواج کرده باشه؟بعدش چی شده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کجا میدونی رابطه داشته؟؟؟

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

کدوم شون نداشتن ؟

یکی کمتر یکی بیشتر

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

رابطه نداشت طرف ولی دوس دختر تا دلت نخواد داشت اما ازدواج ک کرد با یه خانوم خیلی گل 

کلا شد موم تو دست خانومش الان فک کنم هیجده سالی میشه ازدواج کردن عالی و عاشقانه هستن هنوزم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اسمش ممد نیست؟:|

مرز😂😂😂

کدوم شون نداشتن ؟ یکی کمتر یکی بیشتر

اصلا اینو قبول ندارم

اصلا اینو قبول ندارم

چون خوب نمی شناسیشون 

کسایی ک باورت نمیش هم رابطه داشتن 

خیلی کمن اونی ک تا قبل ازدواج با هیچ کسی نبوده

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

چون خوب نمی شناسیشون  کسایی ک باورت نمیش هم رابطه داشتن  خیلی کمن اونی ک تا قبل ازدواج ب ...

.عزیزم من 37سالمه خودم با عشقم ازدواج کردم کسی ک از بچگی با خودم بوده و عاشق هم بودیم و جز من با کسی نبوده اون هیچی

پسر خودم الان 19سالشه مهندسی برق میخونه با هم زیاد حرف مززنیم خیلی رفیقیم با هم 

همیشه میگه دوس دارم تمام احساساتم رو برای ی نفر بزارم تا شخص اصلی زندگیمو پیدا نکنم وارد رابطه نمیشم 

.برادرای خودم با تنها کسایی ک رفتن تو رابطه احساسی بعد از مدتی ازدواج کردن

من فکر میکنم شما دور و برت اینجور ادما رو ندیدی فک میکنی همه همینجورن