چراااا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1336 عنوان شیمیییی😭😭🥲 96 بازدید | 7 پست چه منبع قوی رو پیشنهاد میکنید مبتکران دارم اما کافی نیست تستاش مهر و ماه دارم خیلییی آسونه بنظرتون ای کیو خوبه دهم تجربی ام I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋 1401/11/06 | 16:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 40314 علامه حلی هم خوبه خیلی سبزم سطحش بالاست من دوتاشو برا پسرم گرفتم
parimidwife عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 14 مبتکران که خودش یه منبع کامله😄خیلی سبز هم من داشتم خوب بود
چراااا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1336 مبتکران که خودش یه منبع کامله😄خیلی سبز هم من داشتم خوب بود مبتکران تستاش کمه درسنامه های خیلی طولانی و مزخرفی داره I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋
پفک_چیتوز عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 652 مبتکران تستاش کمه درسنامه های خیلی طولانی و مزخرفی داره تست هارو باید چندبار زد اونم با تحلیل کامل سعی کن منابعتو زیاد نکنی برای طول سال همین مبتکران کافیه تابستون ای کیو تک پایه بخر برای تست بیشتر ازمون های ماز و قلم چی با فرجه ای که مطالعه میکنی مال پارسالشو دانلود کن کار بکن اێوارەیەو بە تەنیایی کۆلە خەمێم لە کۆل ناوا چی بە سەرێم ها بەم اێوارا کەس لە دۆرێم بۆم نەماوا..
پفک_چیتوز عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 652 مبتکران تستاش کمه درسنامه های خیلی طولانی و مزخرفی داره درسنامه مبتکران خیلی مفیده ولی از سطح کنکور خیلی بالاتر میره برای مباحث فرمولی یا واکنش های مهم بخونش بقیشو نخون اێوارەیەو بە تەنیایی کۆلە خەمێم لە کۆل ناوا چی بە سەرێم ها بەم اێوارا کەس لە دۆرێم بۆم نەماوا..
repinsman عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 561 یه نصیحتی میکنم! اول یه منبع رو درست و درمون تموم کن بعدش برو سراغ منبع بعدی! مطمعن باش اگه با این طرز فکر باشی یه دونش رو هم درست و درمون جمع نمیکنی! خبر پر از سوزه.. خبر میگه بازم...