2777
2789
عنوان

تاحالا نداری و تجربه کردین؟!

326 بازدید | 12 پست

الان تو بدترین وضعیتی ام که میشه بهش فکر کرد

از اول که یادم میاد خانوادم بی‌پول بودن

ینی خب پول کارگری اونقد نیس ک بشه باهاش زندگی چرخوند

ماشین نداریم و سر همین خیلی عذاب کشیدیم مامانم پای پیاده اینور اونور رفت الان کمردرد و پا درد خیلی زیادی داره

بابامم یخورده بداخلاقه و واقعا تحت فشاریم

الانم چند وقت دیگه زمان انتخاب واحده ۵۰۰ تومن ندارم پول شهریه بدم دارم فکر میکنم ک ترک تحصیل کنم

شماها تجربشو داشتین یا فقط خدا مارو دایورت کرده

اوووه بله بسیار 

و جز کار بیشتر بیشتر بیشتر،کاری از دست ما ساخته نبود

برو سرکار عزیزم 

چون بتونی بخشی از مخارج رو خودت بدی 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی واقعا باید ی جایی این غر زدنا رو ببخشید کنار بذاریم و بلند شیم هیچکس ب جز خودمون کمکمون نیس

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

اره عزیم معلومه ک تجربشو داشتم

فقط بدون ک بعد هر سختی اسونیه فقط نباید نا امید بشی و دست از تلاش بکشی ♥♥♥

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

اسی منو همسرم جزو قشر فقیر جامعه هستیم چند وقت پیش نتونستم برم داروهام بگیرم نمی‌تونستم خوب راه برم بیماری خودایمنی دارم دیدم واقعا داره خیلی سخت میشه به خانوادم گفتم واحساس شرمندگی ،😢

چرا خودت کار نمیکنی ؟

کار میکردم

سر دانشگاه کلاسام هیچ جوره به زمان کار کردن نمیخورد هرجا میرفتم میگفتن نمیشه هفته ای سه بار بیایی

کلاسام شنبه و یکشنبه و سه شنبه و چهارشنبه بود

چجور میرفتم اخه

الانم فقط ۵ روز مونده

تنها نیستی زندگی سربالا سراشیب زیاد داره اگر میتونی حتما یه کار برا خودت جور کن. من یکی از آشناهای خودم هس طفلی خودش میره سر کار تا خرج دانشگاشو در بیاره اونقدر خسته میشع تو درس خوندن کم میاره دیدم که میگم

يه روزهايي بوده كه با خواهر و برادرم پولهاي عيدي كه بهمون داده بودن رو از تو آلبوم بيرون مي آورديم و ميداديم بابام تا نون و كنسروي چيزي بخره(اون موقع ها مد بود پولهاي نو رو ميذاشتيم آلبوم)

تو مدرسه زنگ حرفه و فن ميگفتن هر كس يه چيز بياره تا هفته ديگه الويه درست كنيم من ميمردم و زنده ميشدم كه نكنه اسم منم بيارن

خيلي روزهاي سختي رو كشيديم خيلي خيلي زياد  الان خدا را شكر دستمون به دهنمون ميرسه ولي يه شب نشده از دست فكر و خيال آروم بخوابم

ميگذره اين روزها عزيزم ميگذره ان شاالله آرامش هميشه همراهتون باشه

کار میکردم سر دانشگاه کلاسام هیچ جوره به زمان کار کردن نمیخورد هرجا میرفتم میگفتن نمیشه هفته ای سه ...

دیگه فقط به خدا توکل کن کاری که تو نداری ما انجام میدیم باز خوبه شما دق دقت شهریه دانشگاهه نه اینکه بخوای ناهار درست کنی و ندونی چی درست کنی چون چیزی توخونه موجود نیست اخ من رو یادچه  روزایی انداختی  چشمام دارن خیس میشن نه عزیزم بیشتریا صورتشون رو با سیلی سرخ نگه داشتن گلم فقط شما نیستی در همه حال به یاد خدا باش واز خدا تشکر کن وبسیار بهش توکل کن 

کار میکردم سر دانشگاه کلاسام هیچ جوره به زمان کار کردن نمیخورد هرجا میرفتم میگفتن نمیشه هفته ای سه ...

شرکت ها که معمولا قبول نمیکنن ببین فروشندگی یا ی سری از کارگاه شرایط و اسونتر میگیرن اگه اینا نشد ی کاری که تایم مشخصی نداشته باش برای خودت دست و پا کن جوینده یابنده اس ناامید نباش

آره منم داشتم ی موقعی بود پول های خرده خونه مون جمع گردیم رفتیم نان خریدیم خیلی سخت گذشت زندگی مون بابات اگ بد اخلاق هست باز هر چ هست بالا سرتون هست من ک پدرومادرم جدا شدند پدرم رفت برا خودش زندگی کنه پیش مادرم بودیم در ضمن من مجبور بودم دانشگاه دولتی قبول بشم چون خبری از پرداخت شهریه توسط هیچ کسی نبود تو هم دوباره کنکور بده دولتی قبول میشی انشالله 

الان از زندگی ام راضیم شوهرم دوست دارم ی بچه دارم