سلام دوستان مبلغ وام ازدواج براساس تاریخ عقد مشخص میکنن یا زمانی که میخوان وام رو بدن؟
ما مهر ماه عقد کردیم
ولی نوبن واممون سال ۱۴۰۲ هست
ثبتنام هم کردیم
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه پیشنهاد کاری براتون دارم که میتونید مستقل باشید و دستتون تو جیب خودتون باشه
چه پیشنهادی؟؟؟
من شدیدا نیاز دارم به کار
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
نه عزیزم بر اساس تاریخ عقد نیس من موقع عقدم وام ۱۰۰ تومن بود یه سال وقت داری ثبت نام کنی من بعد ۳ ماه ثبت نام زدم بعد عید بهم ۱۵۰ دادن هر موقع که ثبت نام بزنی وام اون موقع هر چقد باشه همونو میدن فقط یه سال وقت داری ثبت نام کنی مال منو یه ماهه دادن
من آذر ۱۴۰۰ عقد کردم درخواست وام که دادم بعد عید ۱۴۰۱ بهم دادن
خب مبلغ وامتون چقدر بود؟
براساس تاریخ عقد؟ یا زمان گرفتن وام؟
نه عزیزم بر اساس تاریخ عقد نیس من موقع عقدم وام ۱۰۰ تومن بود یه سال وقت داری ثبت نام کنی من بعد ۳ ما ...
آهاااا
ممنون از توضیحات کامل و جامع.
مرسی
میخواین باهم حرف بزنیم در موردش؟ نمیشه اینجا تایپ کرد
خب یه تاپیک بزنید و راجع به کارتون توضیح بدین
اینجوری شاید چند نفر بیشتر ببینن و بخوان اون کار رو.