2821
2789
عنوان

بارداری

93 بازدید | 9 پست

سلام من ۱۸ دی اقدام داشتم با تخمدان های خوب اماده اماده باردای اسپرم شوهرممم خیلی خوبه  همه علامتم دارم ترشح زیاد کمر درد  .درد خفیف سینه درد کشاله ران  سردردحالت تهوع درد تخمدان .اینارو دارم الانم چهار روزه عقب انداختم امروز صبح تست زدم منفی بود امکان داره باردار باشم کهبرم شنبه ازمایش بدم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
م
0
0%
م
2
100%

تا بیبی مثبت نشده نرو علائم هم جدی نگیر تو اقدام بیشتر بخاطر تلقین این علائم رو میبینی ولی تاخیر نشونه خوبیه ایشالا که بارداری فردا صبح دوباره تست بزن بعد با چراغ قوه گوشی با دقت نگاش کن یه هاله هم دیدی برو آزمایش

آره امکانش هست 

ان شاالله باردار باشی به حق این شب بچه سالم وصالح 

کلا منم اون ماه هایی که منتظر حامله شدن بودم همه علائم بارداری رو داشتم بس که فکر میکردم بهش...

ولی اون ماهی که حامله بودم هیچی ... ینی کل نه ماه من یه اوق نزدم ... همش میگفتم من حامله نیستم  🤭

اگه  حامله نبودی برای اینکه زودتر باردار بشی  از فکرش بیا بیرون ... من شش سال هرماه از بی‌بی چک استفاده کردم... اون ماهی که کلا فکرم درگیر یه چیز دیگه بود و بهش فکر نمیکردم  باردار شدم ...

تو تاپیک گفتم چیکار کردم زود باردار شدم... و پیاده روی هم می‌کردم...

برو بخون برای تقویت اسپرم و تخمک و زود باردار شدن...‌

وبعد هم زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996700&slug=کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت&postId=266532439

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا بیبی مثبت نشده نرو علائم هم جدی نگیر تو اقدام بیشتر بخاطر تلقین این علائم رو میبینی ولی تاخیر نشو ...

اها  چی بگم والا امروز این کارم کردم پاک پاک بود میگم نکنه لقاحم دور تشکیل شده بخاطر اونه نشون نمیده

حالا بچت خوش روزی شد؟ 

آره خدارو شکر  عمو پورنگ جونم 😍😄

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
جدی؟؟؟؟ خیلی خوبه من همش میترسم 😍😍😍😍

نه نترس 

تازه شکر گذاری کن و مثلا این جملاتو بگو شب ها و صبح 

خیلی خوبه 

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت که آینده خوبی برامون در نظر گرفتی

خدایا شکرت که به روزیم برکت میدی

خدایا شکرت که به خواسته هام رسیدمو خواهم رسید
خدایا شکرت که بهترینهارو نصیبم میکنی
خدایا شکرت که پول و ثروت و فراوانی را وارد زندگیم میکنی

خدایا شکرت بخاطر خانوادم ک همیشه کنارم و پشتیبانم بودن
خدایا شکرت وممنونم،که کنارم هستی

خدایاشکرت بابت همه چی

خدایاشکرت که دارمت
که هستی
الهی شکرت که امیدم تویی

خدایا شکرت که هرروز به ارزوم نزدیک تر میشم.. بچه سالم و صالحی قسمتم میکنی